CERTINA, ez az márka egy férfi kezén, milyen benyomást kelt egy nőben?
Látom nem annyira jött át amit leírtam :D. Egy alap Rolexen nincs semmilyen gyémánt meg ilyen bziságok. Azért drága, mert minőségi. A 300 ezres óra pedig azért kerül annyiba, mert olyan a minősége. Ami nyilván kielégítő. De valaki még annál is jobbat akar. Annak ott vannak a drága svájciak.
Én nagyon szívesen vennék Rolexet. Mert tetszenek, és sorozatgyártott órákban minőségileg csúcs.
Magamutogatás? Emberek háromnegyede azt se tudná, hogy mi van a kezeden. Nincs ráírva, hogy EZ AZ ÓRA 3 MILLIÓ FORINT VOLT KÖCSÖG.
13.-nak.
Az EREDETI Omega cég által küldött, 100
5-ig eredeti pótszemeinek csomagján is ott a médincsájna. Akkor mi a svájci, a Patek 40M-ért?
14
A swiss made felirat egy rossz vicc manapság. A Parnisnak is volt 50 dolláros swiss made órája kínai szerkezettel. A nagyobb gyártóknál persze kevesebb cucc készül ott de megy. Rolexben is rengeteg a kínai cucc. De az ilyen Certina meg Doxa az tipikusan az az óra ami egy kínai bóvli.
15: Te meg tipikusan az a hüyle vagy, aki lószart nem ért hozzá :D
Van Doxa búvárórám, ár érték arányt tekintve nagyon penge. Ahhoz képest, hogy ~150 ezer volt, nagyon jó minőségű (oké, kvarc. De nekem nem kell automata).
Ugyan így van Certinám is ebből az ársávból, az kicsit gyenguszabb. De az is jó.
Ha szerinted egy Certina DS Action az kínai bóvli, akkor jó hülye vagy. Nyilván nem egy Rolex minőség. De nem is annyiba kerül. Belépő svájci árkategóriában akkor mondd el mit vennél, ha olyan marha okos vagy. Csak mert itt osztod, hogy ez is bóvli, az is bóvli.
Akkor mi neked az óra? Az Armani? :D
16
A belépő kategóriás svájciak az csak nettó parasztvakítás. Arra való hogy aparaszt is különlegesnek érezhesse magát de a csoda Doxád is csak addig tűnik jónak ameddig mellé nem raksz egy 50 dolláros kínai órát akkor látni fogod hogy mit is ér valójában meg mennyit fizettél azért hogy "svájci".
#17: Hogy lehet valaki ennyire sötét? :D
Pontosan tudom milyen egy 50 dolláros óra. Tudom milyen egy 30 ezres Casio. Tudom milyen egy 60 ezres divatóra. Tudom milyen egy 50 ezres Seiko.
Meg tudom milyen egy 150 ezres svájci. Veri mindet. Nekem ne magyarázd meg, hogy egy 150 ezer Forintos óra (legyen az svájci, japán, mindegy) az egy szinten mozog egy 50 dolláros kínai noname szarral. Mert marhára nem. Itt nem a svájci-nem svájci a kérdés. Hanem 1-2-300 ezer vs 50 dollár. És szerinted a kettő megegyezik :D
Ebből látszik, hogy szerintem életedbe nem fogtál kézbe és raktál egymás mellé egy 30 ezres meg egy 150 ezres órát. Különben nem magyaráznál ekkora baromságokat.
Kezedbe adnám a Doxámat, extrém hülyének kell lenni, hogy arra azt mondd, hogy ugyan olyan mint egy 50 dolláros szar. És nem a Doxát fényezem. Bármilyen 150 ezres órát a kezedbe adok, érezni, látni fogod rajta, hogy az nem 50 dollár volt.
Egyszó mint száz. Teljesen sötét vagy az órákhoz, de okoskodsz. Szerinted létezik az 50 dolláros minőség, ami gyakorlatilag lefed mindent, legyen az belépő svájci, vagy nem. Meg a 4 milliós svájci minőség. Kettő között nincs átmenet igaz? :D Az ki van zárva, hogy egy belépő svájci 150-200 ezerért az jó legyen. Mer hááá az csak parasztvakítááás!
Brutál, hogy mennyire hülye vagy, komolyan. Amivel nicns baj, nem érthet mindenki mindenhez. De akkor legalább ne hangoztasd, meg ne mondj véleméynt olyanról, amirpl fogalmad nincs.
Senki nem mondta, hogy nincs annál jobb :D. Annyira akarnék automatát, azt vennék. De nem veszek, mert van 10 órám. Felváltva hordom. Van amelyik nincs rajtam 4 hétig. Automatáknak az kimondottan jót tesz ha állnak. Nem, nem fogok venni 10 óraforgatót :D
Gondolom te otthon kizárólag 4-5 milliós svájci órákkal vagy tele ami kizárólag automata.
Ez olyan mintha leszolnál egy Audi A4-et, mert az Audi az ott kezdődik hogy RS6...
Senki nem állította hogy a belépő svájci az a csúcs. Nyilván nem. De messze nem annyira szarok, mint ahogy te itt azt lefested, meg nem egy kávéház az 50 dolláros órákkal... Akinek nem telik 3-4-5 milliós órákra, akkor az mit vegyen? Semmit? Merthát szerinted csak az a valamirevaló óra.
Befejeztem veled :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!