1/8 anonim 

válasza:

Oda van írva "Japán diák cosplay jelmez"
Ezen túl csak a fantáziád szab határt hogy mihez veszed fel.
2/8 anonim 

válasza:

Hát ezt nem is tudom értelmezni. Két ilyen gumi a combod körül? Szerintem nem néz ki jól még ilyen rövid szoknyával meg hosszù zoknival sem.
4/8 anonim 

válasza:

Ez nem combfix csak egy öv a combra tekerve.
5/8 anonim 

válasza:

Szerintem jól néz ki. Pajkos kis kiegészítő az outfithez:D
6/8 anonim 

válasza:

Nekem ez az egyszerű változat nem tetszik, viszont egyébként imádom az ilyen típusú harisnyatartókat.
Nekem ilyenem van: [link]
Én goth/punk-rock ruhákkal szoktam hordani, fekete szakított rövidgatyával vagy fekete/kockás/piros-fekete szoknyával, akár magában, akár neccharisnya fölé, akár combfixként, combzoknival. Általában csak az egyik lábamon hordom, de combzoknival néha a másikra is felveszem.
7/8 A kérdező kommentje:
#6 uhhh 😍
nagyon szexis, en is egy enyhe goth stilusban oltozok, meg vannak tetkoim, piercingem.
azert amit te hordasz, azt nem vallalnam be a kis varosban ahol lakom, de biztosan nagyon jol all rajtad
2021. jún. 20. 13:24
8/8 anonim 

válasza:

Szerintem a harisnyatarto amit #6 is mond akár egyszerübb is jól néz ki de ez hogy nem kapcsolódik semmihez csak ùgy ott van egy kicsit furán néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!