Ilyen cipőt mihez lehet felvenni?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik és gondoltam hogy most le van értékelve megvenném tavaszra, nyárra de aztán eszembe jutott hogy ehez mit is lehet felvenni?Mihez illik?Mindennapos hordásra nem jó ugye?Mármint hogy csak úgy a hétköznapokra akár farmerrel felvegyük?
2016. dec. 16. 14:01
2/10 anonim válasza:
Egyberuha, miniszoknya, elegans szereleshez jol neznel ki benne osszhatasilag.
3/10 anonim válasza:
Több lányon is láttam már ilyent egyszerűen csak farmernadrággal és pólóval. Aranyos. :)
4/10 anonim válasza:
Simán lehet hordani hétköznapra, akár farmerrel is.
5/10 anonim válasza:
Uh nagyon jól néz ki! Szerintem jó egy sima farmerrel és pólóval is, de elegánsabb ruhához, szoknyához is illik. Praktikus.
6/10 anonim válasza:
Nekem is van fekete és korall csak deichmannbol. Simán jó egyberuhahoz de farmerrel és leggingsel is.
Vedd meg ha tetszik tényleg klassz viselet.
7/10 anonim válasza:
Miért ne lenne jó?! Simán viselhető szinte bármivel.
8/10 anonim válasza:
Szinte bármihez felvehető: farmer, egyéb hosszúgatya, boka fölé érő csőgatya, rövidgatya, szoknya, egyberuha.. Csak arra ügyelj, hogy stílusban és színben passzoljon az öltözékedhez.
9/10 anonim válasza:
Sok mindennel. Ruhákkal, szoknyával, farmerrel. [link]
10/10 A kérdező kommentje:
#9 Köszi, eszembe sem jutott hogy beírjam google képekbe...de még jó hogy elküldted mert így már egyáltalán nem tetszik, nem fogom megvenni. :)
2016. dec. 19. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!