Kaptam egy tűzpiros, nem túl magas sarkú csinos cipőt. Mihez lehet felvenni egy ilyen színű topánkát?
Figyelt kérdés
Sosem volt még ilyenem de már most beleszerettem és hordani akarom. Egy farmer jól állna hozzá,vagy sötét nadrág? Milyen legyen pl a blúz hozzá? Köszi a segitséget.2018. máj. 24. 17:09
1/4 anonim válasza:
Egy egyszerű fehér felsővel ,inghel és egy farmerel is jól mutat.
De akár egy fekete egyberuhàval is jól pàrosítható.
2/4 anonim válasza:
Ha megfelelő kiegészítő(ke)t (táska/kendő/bizsuk/sapka-kalap) vagy felsőt, blézert viselsz hozzá, szinte bármihez felveheted. Elegáns és lazább, farmeres összeállításokhoz is jó.
3/4 anonim válasza:
Egy ugyanolyan színű virágmintás maxiruhával, vagy egy dögös minivel.
Jól állna hozzá egy sárga blúz, fehér nadrág, és egy piros blézer.
4/4 anonim válasza:
Mivel valószínűleg elég feltűnő darab, így én személy szerint valami letisztult, egyszerű szettel kombinálnám. Fekete/sötétkék/fehér farmer, fehér ing vagy elegánsabb egyszínű felső egy blézerrel/farmerkabáttal, esetleg ugyanez csak szoknyával ami lehet testresimuló, de akár egy bővebb fazon is. Piros ékszerek. Mondjuk én személy szerint a szoknyánál figyelnék, hogy ne legyen túl rövid, mondjuk térdig érjen, vagy térd alá, esetleg egy picivel térd fölé, de ez csak az én véleményem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!