Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz nyáron harisnyát hordani?

Gáz nyáron harisnyát hordani?

Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretek harisnya nélkül ruhát/szoknyát hordani, mert összeér a combom (kidörzsölődik stb.), hófehér a lábam (érzékeny a bőröm, könnyen leég), izzadós vagyok (ragad rám a ruha meg minden), harisnyában esztétikusabb (nem világít a fehér bőröm, kevésbé látszódnak a bőrhibák, picit formál is).. Viszont a melegben nyilván a legtöbb ember inkább harisnya nélkül van, ha csak teheti. Tőlem is szokták kérdezgetni, hogy nem sülök-e meg meg mondogatják, hogy így sose barnulok le stb. Gáz vagy sem?
2021. jún. 18. 18:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Biztos a legtöbb ember nem hordaná és nem is érti, ha valaki hord. Én pl amikor 10-11 éves voltam és felvettem először egy barna nylonharisnyát rögtön megtetszett, nem tudom miért, de fiatal fiúként jobban szerettem rövidnadrágot úgy hordani, hogy nylonharisnyával.

De elején még cikinek találtam, de észrevettem, hogy barátaim nem furcsállják, és egyre inkább testszínű nylonharisnyát hordtam, mert jónak találtam :)

De suliba vagy alkalmi helyekre nem vettem fel, de suli után úgy voltam, hogy látszódott a harisnya térdig rajtam. Volt akkor is aki beszólt ezért, most is van, felnőttként már alkalmi helyekre vagy egy baráti sszejövetelre is harisnyásan öltözöm, megszokják az emberek hamar.

2021. jún. 27. 10:41
 12/15 anonim ***** válasza:
de vannak nagyon vékony nyári harisnyák amik alig látszanak a lábon főleg ami nemfényesek 7,8,10 denesek.
2021. jún. 27. 16:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Én imádok nylonharisnyákba lenni, de kb 26fokig tudom elviselni. Ha vmi alkalomra megyek vagy nincs időm szőrteleníteni, akkor húzok fel, de állt. mindig megjegyzi vki, hogy nincs meleged harisnyába?
2021. júl. 9. 14:22
 14/15 anonim ***** válasza:
én nyáron munkába vékony testszinű hariba vagyok mivel ott kötelező szoknyával. ha nem munkába megyek akkor hari nélkül van rajtam a szoknya. télen persze mindig veszek a szoknya alá harinacit (és csizmát) akármerre megyek.
2021. júl. 24. 14:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, én is szoktam. Tőlem is kérdezgetik néha, h nem sülök e bele, de szépen elmondom a miérteket, és békén is hagynak ezzel.
2021. okt. 22. 05:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!