Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan szoktátok meg a tangát...

Hogyan szoktátok meg a tangát lányok? Szeretnék mindig azt hordani, de van amikor nem nagyon jön hogy felvegyem. Valamj tipp?

Figyelt kérdés
Szeretnék mindig tangát hordani, mert bugyival nem vág be a fenekembe a naci és csúnya, de neha kenyelmetlen a tanga. Hogyan tudnám jobban megszokni? Irhattok privátba is

2020. nov. 9. 00:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%

Nagyon egészségtelen.

A legtöbb hüvelyi fertőzés okozója.

2020. nov. 9. 01:29
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Hogyan szokja meg valaki a magassarkút? Na ez pont ilyen. Ha kényelmetlen akkor nem azt kell állandóan hordani csak amikor olyan a nadrág hogy átütne a nadrágon.

Persze tudjuk, hogy te egy fehérnemű fetisiszta vagy aki erre akarja verni, de ettől még a fentiek igazak 😃

2020. nov. 9. 02:17
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Getto divat, durva egeszsegtelen, mi ertelme megszokni.
2020. nov. 9. 02:52
 4/12 anonim ***** válasza:
14%

Ez itt a homoszexuális rovat

Nem valószínű hogy sok lány lenne itt, de még is válaszolnak a meleg kis csávók

2020. nov. 9. 07:10
 5/12 Sunshinedoll ***** válasza:
98%
De miért kell megszokni? Miért kell erőltetni, ha nem kényelmes? Nem értem. Ha nekem kényelmetlen, idegesítő valami, akkor nem veszem fel, és nem próbálkozok vele többet.
2020. nov. 9. 09:58
 6/12 anonim ***** válasza:
97%
Én nem szoktam meg, nem hordom és kész, montjuk sose tetszett a fazon. Egy kényelmes pamut franciabugyi vonala nem üt át a nadrágon, az meg extrém hülyén néz ki, amikor a nadrág belevág valaki fenekébe.
2020. nov. 9. 13:59
 7/12 anonim ***** válasza:
98%
Tanga és tanga között is van ám különbség.Én évekig csak azt hordtam,minden másban úgy éreztem,mintha pelenkàban lennék.Aztàn volt egy műtétem (bikinivonalon,ciszta),azóta képtelen vagyok hordani (mintha vágná a begyógyult sebet)....ugyanakkor amióta nem hordok tangát,már azt sem tudom mi az a gombás fertőzés
2020. nov. 9. 14:51
 8/12 anonim ***** válasza:
97%

Ha nem kényelmes, akkor ne erőltesd.

Életemben ha 2x volt rajtam ilyesmi, borzalmas. Nem hordom, nem érzem hiányát.

2020. nov. 9. 15:37
 9/12 anonim ***** válasza:
98%

Miért szeretnél hordani tangát, ha nem kényelmes? :( Mondjuk jó, én francia bugyit szeretnék, de nekem meg az nem kényelmes. Belecsúszik minden más fazon a tangán kívül a seggembe, ki kell őket halászni, igazgatni... marha kényelmetlen. A tanga az legalább ott is marad...

Ha vmi nem kényelmes, ne hordjad, csak mert valaki(k) azt mondták, ez kell... egy fenét.

2020. nov. 9. 23:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ugy szoktam hozzá, hogy eleinte csak rövid ideig volt rajtam. Aztán pár nap múlva már egész nap tudtam hordani.
2020. dec. 9. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!