Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan szoktátok meg a tangát...

Hogyan szoktátok meg a tangát lányok? Szeretnék mindig azt hordani, de van amikor nem nagyon jön hogy felvegyem. Valamj tipp?

Figyelt kérdés
Szeretnék mindig tangát hordani, mert bugyival nem vág be a fenekembe a naci és csúnya, de neha kenyelmetlen a tanga. Hogyan tudnám jobban megszokni? Irhattok privátba is

2020. nov. 9. 00:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sehogy nem bírtam megszokni, nem is nagyon hordom, csak ha feltétlenül muszáj.. Pl passzosabb vékony nadrágokhoz.. De mivel általában szoknyát hordok harisnyával, így majdnem mindegy, h milyen bugyi van rajtam, mert nem üt át. Amúgy nekem a francia bugyi a kedvencem. :) 32/N
2021. okt. 22. 00:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Pasiként írok.

Ha nem megfelelő a méret az életbe nem fogod megszokni. Keresd a megfelelő méretet és az anyag sem mellékes, bár onnantól hogy megtaláltam a számomra jó méreteket (férfiből és nőiből más a jó), lényegében mind1 hogy pamut vagy poliészter.

A legelején szexshopból vettem tangát, na azok kb. addig jók míg leveszik rólad. De amíg volt pl. az OTTO, a HIS tanga, később a Lascana-ról a Flashlights örök viselet, most egy Bonprix széria jön lassan, többféle márkával. Remélem nem lőttem mellé velük :)

2022. ápr. 16. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!