Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fürdőruha rendelés? Tapasztala...

Fürdőruha rendelés? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Shein illetve a Zaful oldalon nagyon sok szép bikini van. De félek, hogy mi van ha nem jó. Elég picik a melleim is. Ha véletlen nem áll jól mit lehet tenni vele ? Vissza lehet küldeni?

Ti rendeltetek már? Hogy állt élőbe?

2021. jún. 17. 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Zafulrol rendeltem, azt kaptam, ami a kepen van. De ha eltero meret vagy alul-felul, be szettben rendelj
2021. jún. 17. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
*ne
2021. jún. 17. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én még boltban sem találom a megfelelő méretem a "csodaalakomra". :D Nincsenek sajnos jó tapasztalataim.

De ha olyan alkatod van, akin minden jól tud mutatni, akkor max a méretet tudod elrontani, a stílust nem nagyon. Azt pedig lehet cserélni.

2021. jún. 17. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia, én most rendeltem a sheinről és egész jó méretben. Egyébként a leírásban le van írva hogy hány centi hosszú, széles, stb.

Ami megleppet hogy a bikini alsó belsejében nem volt semmi ilyen puha anyag vagy hogy hívják azokat. Igazából két rétegű volt de ugyanaz az anyag kint, és bent. De most már nem zavar csak az elején volt fura.

A felsővel annyivolt hogy kicsit rámcoltabb volt az anyag de egyébként az is jó volt.

Először próbálj meg olcsó vagy kuponos fürdő ruhát rendelni hogy kipróbáld. Egyébként tényleg nem drágák annyira.

Plusz a képen is látszik ha nagyon rossz az anyag, esetleg a kommenteket is nézd meg!

2021. júl. 27. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!