Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az instagramon található...

Arthur2019 kérdése:

Az instagramon található Márka Kavalkádról esetleg tapasztalat? rendeltetek onnan, és ha igen, mennyi időn belül jött meg? Azért kérdezem, mert sok ilyen oldallal találkoztam, kíváncsi vagyok.

Figyelt kérdés
Kérem csak az válaszoljon, találkozott vele, nem szeretném olvasgatni hogy "netes szar" és stb, mert az nem informatív jellegű.

2021. máj. 28. 12:50
 1/1 anonim válasza:

Én rendeltem június eleje/közepe tájékán tőle, és a kommunikáció fura volt vele az elejétől, csak ilyen egyszavas válaszokat adott, de amikor a pénzt kellett neki küldjem, egyből gyorsabban írt, illetve barátságosabb volt. Egy kis idő múlva kértem tőle tracking numbert, ami működött. Nagyon sokáig, a mai napig ugyan azt írja a tracking, hogy csak a küldemény adatok kerültek be a rendszerbe, a csomagom még az országban van másfél hónap után is. Ezt elküldtem neki, majd ő azzal nyugtatott, hogy x napon fog jönni 1-7 között, majd aznap mikor rákérdeztem 5 óra körül, hogy fix ma jön, már egy órával meghosszabbította amit elsőnek mondott. De hát nyilván nem jött meg aznap, és mai napig sem. Ilyenekkel fárasztott, hogy ő Whatsappon adja le a rendelést, hívásban. Nyilván majd malájul fog beszélni. :D Meg hogy ő nem tud semmilyen visszaigazolást mutatni, majd kér a gyártótól. Ezekből elegem lett, és inkább úgy voltam vele, hogy kérem vissza a pénzt, mert ez nevetséges. Egy nap késéssel, és rendőrségi fenyegetéssel, ami nem volt fenyegetés, mert tényleg bementem volna, ha nem küldi, visszakaptam az elutalt pénzt. Senkinek sem ajánlom. Jobb lenne, ha jelentené mindenki az oldalt.

+ Fedexet felhívtam, és ők se tudtak semmit a csomagról, csak hogy a küldő országban van.

2021. júl. 17. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!