SOS Tapasztalat, a Creative HU-val kapcsolatban? Esetleg ez igaz?
Figyelt kérdés
A héten jönne meg a póló, amit rendeltem utánvételes fizetéssel és azóta olvastam egy véleményt róla facen, hogy teljesen mást küldenek méretileg. Meg rossz minőségű ruhák vannak ott. Ez mennyire igaz?2021. ápr. 6. 22:34
1/2 anonim válasza:
Meretben en nem tapasztaltam azt hogy rossz lenne, de az anyag eleg silany, na meg aztan az egesz oldal olyan kamunak tunik😅 egy felsot rendeltem toluk, meg jott rendesen de cerna szalak logtak ki belole es nagyon muszalas.
2/2 Molnár Katalin válasza:
Ne rendeljetek a Creative.hu ról. Silány, ócska minőség. A visszaküldést csak a GLS vállalta nem kevés pénzért. Július 1-e óta (akkor vették át a visszaküldött cuccokat) egy forintot sem láttam viszont. Nem válaszolnak az e-mailekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!