Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A fiatalabb nők miért tartják...

A fiatalabb nők miért tartják a papucs viselését az utcán nem helyénvalónak?

Figyelt kérdés
Ezt a következtetést abból vontam le, hogy sok tizenéves, vagy a húszas éveinek elején járó lány még ebben a melegben is inkább cipőt visel titokzoknival. Az idősebb korosztály 30-40 vagy a fölött már sokkal inkább nyitott a klasszikus nyári lábbelik felé.

2021. jún. 12. 09:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
A papucs és a szandál nem elégíti ki a lábbelire vonatkozó követelményeket.
2021. jún. 12. 20:38
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Én szandálokat rendszeresen hordok nyáron, viszont papucsban olyan öregesen érzem magam, nem szívesen veszem fel emiatt.
2021. jún. 12. 23:31
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
Fiatal nőként írom, hogy én hordok papucsot. Persze nem műanyag uszodás papucsot, hanem ízlésest. Nem szeretem a szandált, szerintem "elvágja" az ember bokáját, nem esztétikus rövidnadrággal/szoknyával. Meg kicsit óvodának érzem a csatolgatós jellege miatt.
2021. jún. 13. 00:43
 14/16 anonim ***** válasza:
76%

Én sem viselek papucsot, mert a szandál ezerszer kényelmesebb :)

Tiniként papucsos voltam (elegánsabb, több vékonypántos papucs, nem amiben Pista bá megy a strandra), de rájöttem, hogy azt leszámítva, hogy "csak lerúgod" magadról, semmi értelme nincs, főleg, hogy balesetveszélyes is pl tömegben.

2021. jún. 13. 18:59
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
13-as, kb 10 éve nem viselek "csatolgatós" szandált ;)
2021. jún. 13. 19:00
 16/16 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem itt az is fontos, hogy nőről, vagy férfiről van szó.

Amelyik nőnek szép lába van, annak jól áll az utcára az utcán viselhető papucs is, és egy szép szandál is.

Férfiaknál már más a helyzet.

A szandál az mindenképpen öreges, a papucs az utcára,az meg kifejezetten b..zis.

Pont ma láttam a Lidl-be egy 120-130 kiló körüli komát, strand papucsban, atlétában.

Arról már nem is beszélve, hogy a hónaljszőre majdnem a könyökéig ért. Csodálkozik,hogy nem jön be a nőknek.

Aki látta, majd megszakadt a röhögéstől.

Férfinak mindenképpen egy jó edzőcipő a menő.

De abból sem a kínai műanyag, hanem valamilyen márkásabb.

2021. jún. 13. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!