Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért lett divat NASA-s...

Miért lett divat NASA-s dolgokat hordani?

Figyelt kérdés
Csomó emberen látom, meg boltokban is pólókat, pulóverelet stb ezzel a felirattal. Ez valami hivatalos merch? Vagy csak úgy random felkapták? Van ennek valami jelentése?

2021. jún. 11. 16:23
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Pont ma NASA-s póló volt rajtam :D

Amúgy ezt a pólót kaptam, és azért hordom, mert tetszik, amúgy nem sok közöm van a NASA-hoz. A h&m-ben meg talán más üzletekben is egy csomó ilyen feliratú cuccot árulnak, gondolom az embereknek tetszik és ezért veszik.

2021. jún. 11. 16:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert tetszik az embereknek. Ez már kb 1-2 éve divat
2021. jún. 11. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom, se már 3-4 éve van ez a trend. Nekem az vele kicsit a bajom (meg az ilyen "college" pulcsikkal), hogy a legtöbbször olyanok hordják, akik a Naprendszer bolygóit se tudják nemhogy sorrendben, hanem úgy egyáltalán felsorolni.

Pl én se veszek fel olyan, mondjuk számítógép alkatrészes ruhát, amin olyan dolgok vannak, melyeket nem tudok megnevezni, mert kissé képmutatásnak érezném.

Viszont, mostanában divat lett felvállalni a különböző érdeklődéseket és emiatt is láthatsz ilyen NASA mintát, mert pár csillagászat rajongó felveszi, ahogy az anime kedvelő és a gamer is fel méri venni az animés, videójátékos ruháit.

2021. jún. 11. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#3, ezt én is utálom, amikor találkozok valakivel (mondjuk jön dolgozni próbanapra), star warsos póló, mondom de jó, csevegéskezdésnek jó is lesz, én is nagyon szeretem, aztán kiderül nemhogy nem látta, de beazonosítani sem tudja, melyik filmekről is van szó, csak látta a boltban és megvette... persze rajongók is hordják, nekem is van egy csomó fandomos pólóm, meg jó is, hogy kaphatók ilyenek a közembernek elérhető üzletekben is, csak na. (de mondjuk én meg pont nasas pólót nem veszek, mert végleg hülye vagyok hozzá, de ismeretlen fandom pólóját se, nem akarok többeknek kínos perceket okozni)
2021. jún. 11. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#3 vagyok, furcsa mód másfél hete pont van egy NASA cipőm😂

Egyébként engem azért is akaszt ki ez a "NASA/astrology nerd" kinézet, mert én ténylegesen oda vagyok ezért a témáért. Komolyan, ha a matek menne és érdekelt volna rendesen a fizika és nem 3-as lettem volna mindkettőből, akkor csillagásznak mentem volna😅 ez és a térképek nagyon érdekelnek, így mikor egy ikerpár az évfolyamból NASA cuccokat hordott, gondoltam "Ú, de jó, most embereimre találtam és beszámolok nekik erről még g arról a random információról, amit tudok, viszont az arcukon látszott, hogy nemhogy nem tudtak hozzászólni a dolgokhoz, amit mondtam, hanem még csak érdekelni se érdekelte őket.

Viszont, nekem is van olyan pólóm, 4, aminek a mintája számomra nem jelent semmit:

-Walking Dead póló, amit anya turkált, mert tetszettek neki a kezek, majd miután kérésére lefordítottam a feliratot, nem volt hajlandó felvenni és nekem adta

-Rick & Morty Covid felső, ezt fel merem venni, mert láttam pár részt és végülis Covid van🤷‍♀️

-Deadpool felső:-ezt csak olyan környezetben, ahol tudom, hogy senkit sem érdeklek/ismernek annyira, hogy tudják, nem nézek ilyesmit (pl ezért suliba nem mennék ilyenbe, sok random korombeli közé)

-Liverpool szürke felső a csapat logójával (ezt hordtam iskolába, mert tetszett a minta, az, hogy mindenhez ment+néztem anno angol focit, de Chelsea szurkoló voltam😅)

Mindegyik ilyen "nem illik" mintájú felső olyan, amit kaptam, egyiket se vettem.

2021. jún. 11. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezért NEM vettem NASA-s pólót, sapit, etc, mikor a KSC-ben voltunk Orlandoban. :D

Megvan a(z éves) belépőkártya, meg a sok-sok kép, de egyéb szuvenírunk nincs onnan.

2021. jún. 13. 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia, igazából 2-3 éve lett népszerű. Valószínűleg köze van a NASA intenzív marsi jelenlétéhez és az ehhez kapcsolódó egyre több médiamegjelenéshez is.
2021. jún. 13. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!