Csak én utálom a nyarat az öltözködés miatt?
Figyelt kérdés
Egyrészt nagyon nem szeretem a meleget, mert nagyon izzadós vagyok és folyik rólam a víz amint kilépek az utcára. Így sminkelni sem tudok normálisan, mert hiába használok tartós termékeket, egyszerűen undorítóan néz ki, ha szétizzadom. A hajamat is inkább kiengedve szeretem hordani, így áll jól leginkább, de nyáron az izzadás miatt ez is sztornó. Nagyon érzékeny a bőröm, hófehér és jellemzően pattanásos, aminek szintén nem tesz jót a napfény (könnyen leég, foltosodik stb.). A szőrtelenítés is katasztrófa emiatt, mert sok mindent kipróbáltam és még nem találtam olyan szőrtelenítési módszert, ami maximálisan bevált volna (ami után nem foltos, nem pattog ki stb.). Borotvát használok, de sok helyen pöttyös (fekete a szőröm, fehér a bőröm) és gyakran kipattog. Ha szőrös vagyok az a baj, de a szőrtelenített bőröm sem sokkal szebb látvány így. Az alakom is olyan, hogy inkább alhas, fenék és comb tájékán vagy vastagabb, illetve átlag magasságom van. Az elmúlt egy évben pedig még felszaladtak a kilók is, így most még emiatt is nehezebb ruhát választanom. Valamint fiatal vagyok, tehát elsősorban nem is olyan ruhákat szeretnék hordani mint öreganyám. Úgyhogy kérdés a ruhák hossza - a rövid ujjú/szárú dolgokat nem szeretem (mert világít a fehér bőröm és mindig beszólnak miatta, csúnya a szőrös/pattanásos/foltos bőr is és érzékeny a bőröm, most híztam is és így nem is túl előnyös, mindig összeértek például a combjaim és ott általában kidörzsölődik a bőröm), a hosszú nyári szoknyák és ruhák nagyon gázul néznek ki rajtam (nem vagyok hozzá elég magas és elég nőies), a testhez álló dolgokat nem bírom elviselni magamon, de a lengébb, lazább, bővebb ruhákban meg úgy nézek ki mint valami csöves vagy Hagrid a Harry Potterből. Szóval a nyarat mindig csak úgy átszenvedem, minél kevesebbszer kelljen kimenni az utcára, felöltözni stb., mert egyszerűen nem tudok mit felvenni, ami jól áll és jól is érzem benne magam.2021. jún. 11. 11:04
21/23 anonim 

válasza:

1. nyáron megsülök a hajamtól, úgyhogy hátul felnyírt bubit viselek többnyire
2. hófehér vagyok, ha ezer órát kinn fekszem a Napon, akkor is (csak lesz egy rakat szeplőm)
3. a lábam striás - nagy ügy -, az alkatom most épp "semmilyen", de ezen dolgozok, összeér, hátaztán.
Viszont imádom a meleget, a fél perc alatt felöltözök- tényt, sokkal energikusabb, boldogabb vagyok a jóidő és a Nap miatt, nem mellesleg ezerszer több lehetőségünk van, mint télen a -3 fokban :D
22/23 anonim 

válasza:

Én imádom a nyarat.Télen teljesen depressziós vagyok,kimmeni se szeretek,hideg van,sok ruha rajtam.Taknyos idő
Áhh...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!