Csak én utálom a nyarat az öltözködés miatt?

Teljesen aterzem, ugyanez a kategória vagyok, gyakorlatilag ilyenkor túlélő üzemmódba kapcsolok..
Most gondolkodok valami szellősebb anyagú maxiruha beszerzésén, amit lehet kombinálni, de talán a legjobban az idegesit személy szerint, hogy a smink nem tartós az idő miatt.

Tök jó, hogy van önkritikád, de ne legyél már ilyen szigorú magaddal.
Én is hullafehér vagyok, tele szeplővel és anyajeggyel, de ezen az önbarnító segíthet, és a bőrhibák is kevésbé látszanak. Csak jó minőségűt kell választani, ami nem narancssárga és természetellenes hatású. Rengeteg nőnek pöttyös a lába szőrtelenítés után, az önbarnító nekem valamennyire ebből a szempontból is bevált.
Én is izzadós vagyok, ilyenkor a minimális mennyiségű szilikon- és olajmentes sminktermékeket szoktam használni, vízálló szemre és szemöldökre való termékekkel.
Mondjuk én vékony vagyok, de nincs szép alakom, utálom a lábaimat és a csípőm is túl széles, de például a lenge, bő szárú culotte nacik és a térdig érő, lazább ruhák nálam bejöttek. Kényelmes és optikailag is tudok csalni velük. Olyan nincs, hogy valakinek semmi nem áll jól.
Írom mindezt úgy, hogy meg akarok halni minden alkalommal, ha 25+ fokban ki kell mozdulnom :D De hát néha sajnos muszáj.

Epilátort próbáltad már? Nekem az bevált.
Gondod van az alakoddal? Mi akadályoz meg téged abban, hogy odafigyelj az étkezésedre és hozzá fogj mozogni, hogy lefogyj és formásítsd magad?
Nekem is fehér a bőröm. Ajánlom figyelmedben dr. Chen Béta-karotin vitaminját, plusz egyél sok-sok répát vagy enyhén megfőzve, vagy nyersen. A sok kartin ilyenkor nagyon jó, nem fogsz leégni.
Mi lenne, ha panaszkodás és sírás helyett kihoznád magadból a maximumot?

Más is kapott ilyen gyönyörű üzenetet a válaszára? 😂
“ Szia hány éves vagy?? Jo ötlet szellosebben oltozni sokat számít nagyon, nektek nőknek nem szokott be izzadni a bugyitok olyan melegben? :D Mikor már 40fok van”
Avokado nevű felhasznalotol :D

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!