Van itt olyan aki csak azért nem hord papucsot szandált, mert piszok mocskosak az utcák?

"Ezt a szandál=strand dolgot én sem értem. Ti hol éltek?"
Én pl. Pest megye.
Miért releváns az élőhely a kérdés szempontjából? :D
Én úgy nőttem fel, hogy "normális" helyre zárt lábbelit illik viselni. Persze leszaladni a kutyával a ház elé, meg a sarki kisboltig el lehet csattogni papucsban is, de máshova nem mennék mezítláb.

Azért, mert én például Bpen rendszeresen látok szandált viselő nőket, és tényleg totál nem értem ezt az egészet:D Én nem papucsokra és a tipik papa szandálra gondoltam.
Pl egy ilyen darabban azért fura lenne elcsattogni a kisboltig : [link]

Nem akarok senkit megbántani, de szerintem például ez is ízléstelen és biztosan nem venném fel "normális" helyre, esetleg nyaraláson esti sétához még beleférne, nyaralóhelyen. :)
Én se papa szandálokról beszéltem, hanem mindenféle nyitott lábbeliről. Mifelénk mindig alap volt, hogy a lábujjakat nem mutogatjuk, kivéve a már említett esetekben (strandon, kertben, stb.)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!