Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van itt olyan aki csak azért...

Van itt olyan aki csak azért nem hord papucsot szandált, mert piszok mocskosak az utcák?

Figyelt kérdés
Igazából több ismerősöm is megemlítette, hogy inkább egy kicsit elhasználódott vászoncipőben, tornacipőben van, mert annyira koszosak az utcák, bkv, tömeg stb

2021. jún. 9. 12:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%
Már kb a 2. lépésnél telimegy az ember lába porral, nem tudom elviselni!
2021. jún. 9. 23:01
 12/15 anonim ***** válasza:
3%

"Ezt a szandál=strand dolgot én sem értem. Ti hol éltek?"

Én pl. Pest megye.

Miért releváns az élőhely a kérdés szempontjából? :D

Én úgy nőttem fel, hogy "normális" helyre zárt lábbelit illik viselni. Persze leszaladni a kutyával a ház elé, meg a sarki kisboltig el lehet csattogni papucsban is, de máshova nem mennék mezítláb.

2021. jún. 10. 10:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert én például Bpen rendszeresen látok szandált viselő nőket, és tényleg totál nem értem ezt az egészet:D Én nem papucsokra és a tipik papa szandálra gondoltam.

Pl egy ilyen darabban azért fura lenne elcsattogni a kisboltig : [link]

2021. jún. 10. 13:20
 14/15 anonim ***** válasza:
3%

Nem akarok senkit megbántani, de szerintem például ez is ízléstelen és biztosan nem venném fel "normális" helyre, esetleg nyaraláson esti sétához még beleférne, nyaralóhelyen. :)

Én se papa szandálokról beszéltem, hanem mindenféle nyitott lábbeliről. Mifelénk mindig alap volt, hogy a lábujjakat nem mutogatjuk, kivéve a már említett esetekben (strandon, kertben, stb.)

2021. jún. 10. 13:30
 15/15 anonim ***** válasza:
93%
Annyira nem lesz koszos, hogy emiatt ne hordanék sarut, vagy papucsot. Más persze esőben. De egy fesztiválra inkább felvennék egy flip-flopot, vagy azt sem, mint egy jobb cipőt. Az viszont elég megdöbbentő, ha valaki láthatóan a veteményeskert sarából indul el a városba a kis papucsában.
2021. jún. 10. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!