Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van itt olyan aki csak azért...

Van itt olyan aki csak azért nem hord papucsot szandált, mert piszok mocskosak az utcák?

Figyelt kérdés
Igazából több ismerősöm is megemlítette, hogy inkább egy kicsit elhasználódott vászoncipőben, tornacipőben van, mert annyira koszosak az utcák, bkv, tömeg stb

2021. jún. 9. 12:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Utálom, ha piszkos a lábam.

Bár én néha hordok, főként, ha autóval utazom háztól-házig.

2021. jún. 9. 12:19
 2/15 anonim ***** válasza:
37%
Hát azért is, meg egyébként sem hordanék papucsot, szandált utcán, csak strandon, tengerparton. Sok ember úgy van nyáron, mintha a strandon érezné magát.
2021. jún. 9. 12:31
 3/15 anonim ***** válasza:
82%

Kettes, én még tengerparton nem viseltem pl magassarkú/talpú szandált,sőt simát sem. Látni sem láttam senkin szerintem, de utcán rendszeresen. Nem értem mi köze lenne a strandhoz.

Mintha magassarkút csak bizonyos alkalmakra lehetne felvenni..

2021. jún. 9. 12:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy nagyon porosak az utcák. Én azért nem szívesen hordok papucsot, szandált mert vezetek és abban nem tudok, cserélgetni meg nem szeretném a lábbeliket. Meg különben is sokkal kényelmesebb a bevásárlás cipekedés, shoppingolás sportcipőben.
2021. jún. 9. 12:59
 5/15 A kérdező kommentje:
4-es milyen sportcipőket hordasz?
2021. jún. 9. 13:25
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Fehér bőr snaeker, ami jól kombinálható mindennel.
2021. jún. 9. 13:34
 7/15 anonim ***** válasza:
57%

Én sem tartom higiénikusnak, meg valahogy undorodom mások lábfejének a látványától is. Némely embernek borzasztó igénytelen lábai/körmei vannak.

Szerintem is gáz, mikor összekeverik az utcát a stranddal.

2021. jún. 9. 15:59
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Jelen.

Undorítónak találom, hogy "mezítláb" menjek abba a mocsokba, ami sokszor az utcákon van.

2021. jún. 9. 16:14
 9/15 anonim ***** válasza:
69%

Én a sport&tornacipőktől vagyok rosszul a konditermen kívül, a jóízlés hiányától pedig egyenesen undorodom.

Az elvitathatatlan, hogy vannak igénytelen emberek, de azokon a körmeik a legkevesebbek és nem is nézegetem mások lábait.

Ezt a szandál=strand dolgot én sem értem. Ti hol éltek?

Rendszeresen hordok tűsarkú szandált például, de majd kipróbálom a homokban is, nem is értem eddig hogy nem jutott eszembe.

2021. jún. 9. 16:40
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
#3 elvétve látni szandis embereket utcán, van pár nő, meg 60+ taták jó vastag zoknival :)
2021. jún. 9. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!