Van itt olyan aki csak azért nem hord papucsot szandált, mert piszok mocskosak az utcák?

Igen. Utálom, ha piszkos a lábam.
Bár én néha hordok, főként, ha autóval utazom háztól-házig.

Kettes, én még tengerparton nem viseltem pl magassarkú/talpú szandált,sőt simát sem. Látni sem láttam senkin szerintem, de utcán rendszeresen. Nem értem mi köze lenne a strandhoz.
Mintha magassarkút csak bizonyos alkalmakra lehetne felvenni..

Én sem tartom higiénikusnak, meg valahogy undorodom mások lábfejének a látványától is. Némely embernek borzasztó igénytelen lábai/körmei vannak.
Szerintem is gáz, mikor összekeverik az utcát a stranddal.

Jelen.
Undorítónak találom, hogy "mezítláb" menjek abba a mocsokba, ami sokszor az utcákon van.

Én a sport&tornacipőktől vagyok rosszul a konditermen kívül, a jóízlés hiányától pedig egyenesen undorodom.
Az elvitathatatlan, hogy vannak igénytelen emberek, de azokon a körmeik a legkevesebbek és nem is nézegetem mások lábait.
Ezt a szandál=strand dolgot én sem értem. Ti hol éltek?
Rendszeresen hordok tűsarkú szandált például, de majd kipróbálom a homokban is, nem is értem eddig hogy nem jutott eszembe.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!