Van még azért valaki, aki egy kicsit sajnálja, hogy a hangzavar és rendbontás vissza fog térni, az utcák jóval mocskosabbak lesznek éjjelente és reggelre minden csupa mocsok, sörösüveg, hányás lesz, hogy vége a korlátozásoknak hamarosan?
1# "visszatértünk a mocskos utcákra. Amik egyébként épp ugyanolyan mocskosak mint mindig is voltak."
Ez nem így van...
Erzsébet körúton lakom, lényegében amikor kilépek az utcára kocsmák vesznek körül.
Teljesen más volt amikor be voltak zárva. Ég és föld a külömbség.
Az utcák tisztaságában is.
Ez még mindig nem nagy ár, ha végre sikerül legyőzni a vírust.
Bár amikor egyedül voltam egy egész buszon, akkor én is úgy éreztem, hogy lehetne gyakrabban ilyen járvány :D
4# Akkor hozták fel a kinyitást lehetőségét és kezdték el az enyhítéseket, amikor a legnagyobbak voltak a megbetegedések és halálozások.
Ennek semmi köze, ahoz hogy "végre sikerül legyőzni a vírust", mert nem. Csak a gazdaság nem bírja.
Ez mind azt fogja mutatni, hogy a nípünk, a társadalmunk semmit sem tanult az elmúlt időszakból, újra-, és újra csak a mani, az egymás leigázása lesz a cél.
Ennek a világnak csak ez kell.
"Ez mind azt fogja mutatni, hogy a nípünk, a társadalmunk semmit sem tanult az elmúlt időszakból, újra-, és újra csak a mani, az egymás leigázása lesz a cél.
Ennek a világnak csak ez kell." Igen.
Ja a bagó. Na én ilyen alkalmi cigizős voltam majdnem egy étvizedig. Csak akkor gyújtottam rá, ha senki nem volt a közelben az utcán. Már egy ideje még csak iváshoz sem gyújtok rá a gondolatától is rosszul vagyok. Én azt vettem észre a legtöbb hardcore bagós simán letolja a maszkót ás rád fújja a füstöt. Le sem szarják...anyósom kapta meg kb legelsőnek az oltást ismerettségi körbúől, retteget a vírustól, közben ugyanúgy szívja egymás után az olcsó szar cigit. Még annyi sem volt benne, hogy na akkor megkapta az oltást, rettegett előtte, akkor leszokik, vagy bármi. Az ilyen k-rvára fel tud b-szni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!