Hol találok ilyet legolcsóbban?(100%-ban ugyanez kellene,pontosan ez)
Láttam már ezt,de ez már eltér a valóságtól :
www.wish.com/product/5fe9785c267262005395f312?from_ad=goog_shopping&_display_country_code=HU&_force_currency_code=HUF&pid=googleadwords_int&c=%7BcampaignId%7D&ad_cid=5fe9785c267262005395f312&ad_cc=HU&ad_lang=EN&ad_curr=HUF&ad_price=8272.00&hide_login_modal=true&share=web
Nekem egy ilyen kellene minden további nélkül,se több se kevesebb :
www.achtung-blitzkrieg.com/ww2-german-gestapo-leather-trench-coat-c2x20056418
Amúgy ez egy sima bőr ballonkabát. Írd be, hogy leather trench coat.
Ezt, hogy ww2, meg german, meg gestapo, nyugodtan vedd ki a keresőszavak közül :D.
Azért mert ők pont fekete hosszú bőr ballonkabátot hordtak... Kötve hiszem, hogy mindenkin pontosan ugyan ez a modell volt :D.
Ja és még valami. Manapság ez inkább női kabát, mint férfi :)
Pár éve lefutottam ezt a kört.
2 verziód van.
A.: Innen keresel hasonlót: [link]
B.: Csináltatsz. DRÁGA lesz!
ESETLEG, TALÁN, ha külföldi oldalon, filmes jelmezként.
Még mindig nem értem, mi teszi ezt a kabátot második világháborússá, gestapossá, illetve németté.
Leírtam. Bőr ballonkabát. Ennyi. Azért mert annó ezek is ilyet hordtak, attól még ne kezdjétek el túlgondolni, meg felesleges jelzőket ráaggatni a ruhadarabra.
Hogy megértsd mit pofázok: Oroszok orrba szájba hordják az Adidas csíkos melegítőt ugye? Még se úgy keresel rá hogy russian, slav, tracksuit, maffia, vodka. Sima Adidas melegítő.
Bomberdzseki a Skinheadek szeretett öltözéke. Mégse úgy árulják a Zarában, hogy Skinhead kabát.
Ez amit keresel, pedig egy sima bőr ballonkabát. Azért, mert annó iylet hordott néhány bizonyos ember, nem lesz második világháborús, meg gestapos kabát. Ne társíts hozzá tévesen olyan jelzőket, mert egy bizonyos embercsoport ezt szerette hordani.
Most ha én veszek teljesen véletlenszeűen egy másfél milliós Yves Saint Laurent bőrkabátot, nem leszek tőle világháborús, meg német, meg Gestapo...
Nekik nem egyedi lett szabva máshogy?Tehát nem volt különbség eközött,és aközött amit hordtak?
Kösz az infót!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!