Mit tegyek ha csak pushup melltartóval állnak jól a toppok? Felvegyem ígyis?
Holnap nagyon meleg lesz, és szeretnék felvenni toppot, de csak pushup melltartóval áll jól.. és hát na
Nem tudom felvegyem-e, vagy akkor inkabb vegyek sima pólót.
Remélem megtűritek itt az ellenvéleményt is. Én személy szerint nem tartom valami esztétikusnak a push-up melltartók őrületét, nekem jobban tetszik, ha a melltartó leköveti a mell formáját, nem pedig feltolja az illető nyakába az egészet csak azért, hogy egy számmal nagyobbnak látsszon, mint amekkora. Sokszor amikor meglátom, ahogy elüt a melltartó teteje a testtől, mint egy pohár vagy egy tálka széle, valahogy az ilyen tálba vagy tányérba tett szelet hús jut eszembe, ami minden, csak nem szexi. Nem mellesleg az ágyban a nők úgyse melltartót, hanem mellet hordanak, legkésőbb ott úgyis kiderül a turpisság.
Most pedig jöjjön az objektív rész. Ne azért viselj valamit, mert a nők 75%-a (vagy egyáltalán bármekkora hányada) azt viseli, hanem azért, mert neked jól áll, és csinosan mutatsz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!