Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Olyan felsőhöz amiből kilóg a...

Olyan felsőhöz amiből kilóg a melltarto elég, ha bimbótapaszt rakok?

Figyelt kérdés

Tetszenek nyárra az olyan kivágott hátú felsők amibe sehogy se lehet melltartót venni mert mindenhogy kilóg.

De tartok tőle, hogy teljesen hülyének néznek, és tök lapos is lennék ha nem lenne rajtam melltarto. Viszont állítólag Amerikában a fiatal lányok se hordanak az ilyenekhez melltartót.

2021. jún. 5. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy neked kényelmes úgy hordd
2021. jún. 5. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eleg. En mar tobbszor csinaltam igy.
2021. jún. 5. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze

Sokkal kényelmesebb

2021. jún. 5. 13:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak az nem gáz, hogy szinte lapos lesz a mellkasom így?
2021. jún. 5. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, ne aggódj emiatt. Az ilyen jellegű felsőket amúgy is inkább a kis mellű lányok szokták hordani.
2021. jún. 5. 13:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyon jól tud kinézni. Én is hordanék, de nagyobb mellekkel vagyok megáldva és ezesetben nekem nehezebb így megoldanom, de a barátnőm gyakorta jár melltartó nélkül és nem gáz
2021. jún. 6. 14:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem viselek melltartót, mert kicsi a mellem, felesleges. Max. tapasz, amikor hülye anyagú ruhát veszek fel, és a bimbó látszana/átütne.
2021. jún. 6. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!