Csajok, szeretitek az ilyen melltartókat? Mennyire kényelmetlen, esetleg "mamás" egy ilyen fazon?
Figyelt kérdés
Évek óta félkosaras melltartókat hordok, legalább is, nem ilyen "nagy" kosárméretűeket, de rendelés után vettem észre, hogy ez nem az a fazon (dolgoztam, kapkodtam). Igazából főleg sima fehér pólók alá venném fel.
2021. máj. 28. 19:44
1/8 anonim válasza:
Nekem A s méretű mellem van én nem szeretem az ilyeneket amikben van merevítő. Viszont szerintem egyáltalán nem mamás. Szimpla egyszerű melltartó a mindennapokra tökéletes
2/8 anonim válasza:
Ez a félkosaras. Talán a balconettre gondolhatsz ami kisebb. De egyáltalán nem mamás.
3/8 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normalis, sokan hordanak ilyet
4/8 anonim válasza:
Én is ilyet hordok mindig, egyáltalán nem öreges. Kényelmes, és nem látszik át semmi, de ugyanakkor természetesen is néz ki.
5/8 anonim válasza:
MAMÁS?? Ez mitől lenne mamás??
Teljesen átlagos melltartó, szerintem kényelmes is.
6/8 anonim válasza:
Kb pont ilyeneket hordok. Én nem tudom mi ezen a mamás, de oké.
7/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat! Szerintem sem az, csak picit bizonytalan voltam, nem is az egyszerűsége miatt, hanem a fazonja miatt, de lehet azért, mert eddig főleg ilyet hordtam, ezt is sokszor csak pánt nélkül:
2021. máj. 29. 20:18
8/8 anonim válasza:
Nekem semmilyen nem tetszik. (16L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!