Kb. hány kilóig és hány centi derékbőségig vehet fel egy férfi rövidnadrágot?
Figyelt kérdés
Hol a határ, amelytől már nem igazán ajánlott egy kövér férfi számára a rövidnadrág-viselés utcán? (Otthon nyilván mindenki azt vesz fel, amit akar.)2021. jún. 6. 14:20
1/5 anonim válasza:
Nincs ilyen határ, legfeljebb ha ronda (pl visszeres) a lába valakinek az ne vegyen fel, de az meg nem súlyfüggő. Nekem pl égési sérülésem van, azért nem hordok.
2/5 anonim válasza:
A túlsúlyos férfiakat nem szokták megszólni ha rövidnadrágot vesznek fel...teljesen elfogadott ha egy férfi nagydarab, vaskos. Én viszont vékony fiúként kaptam már jó pár megjegyzést a lábaimra, így inkább kerülöm a rövidnadrágokat. 190 cm 77kg
3/5 anonim válasza:
A dagadt pasiknak altalaban bazinagy, formas vadlija van, amit erdemes mutogatni.
4/5 anonim válasza:
Miért kell ezt a témát végtelenségig kérdezni? Meg mit kell piszkálni a dagadtakat? Na és? Én is pocakos pasi vagyok ez kit zavar? Aki ugat annak pofon lesz, aki meg mindennap ezeken lovagol az meg a saját gondolkodásán változtasson. Utálom az ilyen embereket, jó akkor az izmos vékony pasi se hordjon rövid nadrágot mostantól, meg ők se öltözzenek, konkrét pálca emberek és izom sincs rajtuk. Ennyi.
5/5 anonim válasza:
Egy férfinak irgalmatlanul el kell ahhoz felül hízni, hogy a lábára is jusson belőle. Másfél mázsánál meg már nem a lábhelyzet a legfőbb esztétikai probléma, hanem az az alkat, ami átüt még a télikabáton is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!