Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Baj, hogyha nem hordok harisny...

Baj, hogyha nem hordok harisnyát szoknya, ruha alá?

Figyelt kérdés
Főleg melegebb időre gondoltam, hiszen akkor egyenesen halálos. De amúgy is érdekelne, hogy ez mennyire problémás?

2021. jún. 4. 15:59
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Miert lenne baj? Meleg időben teljesen felesleges.
2021. jún. 4. 16:00
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem állásinterjúra/esküvőre/stb mész akkor nem gáz.
2021. jún. 4. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem töri fel a cipő, vagy a szandál a lábadat, akkor teljesen oké. A testszínű harisnya amúgy se látszik, kivéve ha valaki alaposan megnézi. Így a hiánya se lesz feltűnő.
2021. jún. 4. 16:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, én is mindig így gondoltam, csak elgondolkodtam, mert van valami harisnya etikett, hogy mit hogyan, és arra vonatkozóan nem találtam semmit, hogy mi van, ha nem hordok :D Ennyi igazából
2021. jún. 4. 16:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. jún. 4. 19:07
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
Akkor miért női harisnya, ha nem fontos, sokan sosem hordanak, még alkalmi, munkahelyre sem vesznek fel. Látom a tv-s, celeb, instás, műsort vezető hölgyek vagy nem húznak fel télen sem harisnyát vagy olyan világos testszínben, ami tényleg nem is látható.
2021. jún. 4. 19:14
 7/8 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként a neten van több harisnya etikett cikk, biztos mert olvastam.
2021. jún. 4. 19:16
 8/8 anonim ***** válasza:
5%
Amíg nincs bunda a lábadon, addig lehet pucéran. De ha szőrös, akkor inkább takard el!
2021. jún. 4. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!