Vissza tudom cseréltetni a cipőmet?
az biztos h már nem cserélik ki kinek kéne a használt cipő a boltból?
próbáld meg kitágítani én is így jártam mint te 39-es lábra 38-as converse
én ki tudtam tágítani fújtam a spryvel meg sokat sokat sétáltam benne . sokszor fájt a lábam de mára a kedvenc cipőm
és tanulság most már csak 9-et veszek
hajrá jó tágítást
első válaszoló: kipróbálom akkor azt a sprayt, és remélem tényleg beválik. egyébként ez annyira "használt cipő", hogy még a talpán se látszik, hogy bárki is tett volna benne egy lépést akár.
második válaszoló: én is valahogy így gondoltam (mivel már leírtam az előbb, hogy a cipő ugyanolyan állapotban van, mint mikor kivettem a dobozából), de sajnos azt hiszem, hogy a harmadik válaszolónak igaza lehet.
harmadik válaszoló: a Supraét (36k) olvastam, annál is detto az a helyzet, mint a DC-nél, a Conversét (22k) még nem olvastam el, de mindjárt előszedem.
ne legyetek már ilyen szerencsétlenek, egy télen egy devergo sapkát vittem vissza, úgy hogy volt is rajtam, csak nem teccet annyira, kérték a blokkot, kérdezték volt-e rajtam, természetesen nem, anyám vette, csak nem teccik, ozt kész, levásárolhattam
ha meg így nem megy, ki kell verni a hiszit, meg fogyasztóvédelem stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!