Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy kössem meg a cipőmet?

Hogy kössem meg a cipőmet?

Figyelt kérdés

[link]

Bocsi, kicsit hosszú a link:$

Szóval próbáltam a nyelve alatt, úgy hogy végig be van fűzve meg úgy is hogy az utolsó nincs (mint a képen)de nagyon idétlenül áll úgy a nyelve és kilóg a fűző. Kössem meg rendesen? vagy hogy? Légyszi rendes válaszokat!

2011. máj. 9. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Sztem nem kell megkötni! Simán hagyd lógva és dugd bele a cipődbe!
2011. máj. 9. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Fűzd be ahogy a képen látod felülről.

Aztán a nyelve alatt kösd meg szépen.

Nekem ez conversnél (alacsonyszárú) bevált.

2011. máj. 9. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:

fűzd be rendesen, a felső két lyukba pedig ne belülről kifelé, hanem kívülről befelé fűzd, így a cipőfűző vége a cipőn belülre esik. azt meg csak bedugod a cipőbe és kész :)

remélem érthető volt.

2011. máj. 12. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
csináld azt, hogy rendesen megkötöd, és a "nyuszifüleket" beledugod a cipőbe oldalt. remélem érthető. úgy sztem jólesz, én is úgy szoktam a tornacipőmet.
2011. máj. 12. 18:21
 5/5 anonim válasza:
amikor elkezded befűzni a cipőfűzőt a cipőbe úgy csináld hogy kívülről befelé és a tetején nem muszáj megkötni hanem csak simán bedug a cipőbe igaz előtem már elmondták de én is elmondom:D:DxD
2011. máj. 12. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!