Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha el szeretném adni pár...

Ha el szeretném adni pár ruhám, de pontosan hogy? Ti hogy szoktátok?

Figyelt kérdés
Természetesen minden informaciot megadok az adott ruháról, aztán a legtöbbször házhoz jönnek? Már ha közel laknak. És ha nem tudnak eljönni érte akkor ti mit szoktatok csinálni illetve megbeszélni a vásárlóval?
2021. jún. 3. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
71%

Két lehetőség van: internetes oldalak (jófogász pl.) vagy bizományi

Több ruhaüzlet is van, ahol vesznek ruhát, de a pénzt csak akkor kapod meg (mínusz az áruház haszna), ha actually sikerült is eladniuk a ruhát

2021. jún. 3. 16:22
 2/5 A kérdező kommentje:
1es nem igazán ez volt a kérdésem..
2021. jún. 3. 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Kinek, hogyan adod az információt?

Honnan tudja bárki is, hogy van eladó ruhád?

2021. jún. 3. 17:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor írok egy pontosabb választ.

Házhoz maximum akkor jönnek, ha közel laknak (ahogy írtad is) vagy pedig különösen szép, drága stb. az adott ruha, és nem bízzák a postára. Máskülönben, ha te vagy az eladó, az a bevett szokás, hogy te küldöd a cumót, ő küldi a pénzt. Küldheted utánvéttel is.

Ha a vásárló nem tud eljönni érte, akkor becsomagolom, és feladom postán, utánvéttel. Ez eddig az esetek 100% százalékában bevált.

2021. jún. 3. 17:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Úgy adod el, ahogy megbeszélitek.

Nálam ez így szokott kinézni: "Eladó xy ruha xy méretben. Használt, jó állapotú. Személyesen átvehető Budapesten (néhány hely Pesten belül megadva, ahol át lehet venni) vagy Foxpost (utánvétellel, szállítás a vevő terhére)."

Ha személyesen veszi át megbeszélek vele egy napot meg időpontot és tel.számot cserélünk (legalábbis én az enyémet meg szoktam adni). Ha Foxposttal küldöm akkor elkérem a feladáshoz szükséges adatokat (név, email cím, tel.szám, automata helye) és ha feladtam a csomagot írok a vevőnek.

Remélem tudtam segíteni.

2021. jún. 3. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!