Ha el szeretném adni pár ruhám, de pontosan hogy? Ti hogy szoktátok?

Két lehetőség van: internetes oldalak (jófogász pl.) vagy bizományi
Több ruhaüzlet is van, ahol vesznek ruhát, de a pénzt csak akkor kapod meg (mínusz az áruház haszna), ha actually sikerült is eladniuk a ruhát

Kinek, hogyan adod az információt?
Honnan tudja bárki is, hogy van eladó ruhád?

Jó, akkor írok egy pontosabb választ.
Házhoz maximum akkor jönnek, ha közel laknak (ahogy írtad is) vagy pedig különösen szép, drága stb. az adott ruha, és nem bízzák a postára. Máskülönben, ha te vagy az eladó, az a bevett szokás, hogy te küldöd a cumót, ő küldi a pénzt. Küldheted utánvéttel is.
Ha a vásárló nem tud eljönni érte, akkor becsomagolom, és feladom postán, utánvéttel. Ez eddig az esetek 100% százalékában bevált.

Úgy adod el, ahogy megbeszélitek.
Nálam ez így szokott kinézni: "Eladó xy ruha xy méretben. Használt, jó állapotú. Személyesen átvehető Budapesten (néhány hely Pesten belül megadva, ahol át lehet venni) vagy Foxpost (utánvétellel, szállítás a vevő terhére)."
Ha személyesen veszi át megbeszélek vele egy napot meg időpontot és tel.számot cserélünk (legalábbis én az enyémet meg szoktam adni). Ha Foxposttal küldöm akkor elkérem a feladáshoz szükséges adatokat (név, email cím, tel.szám, automata helye) és ha feladtam a csomagot írok a vevőnek.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!