Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan rendeltek nyári ruhákat...

Honnan rendeltek nyári ruhákat? Szeretnék venni trikós mini ruhát vagy pánt nélkülit. Nagy virágos,nagyon színes,neon stb nem jön be. Egyszerűt,de csinit.

Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:
10%

"neon stb nem jön be"

Nagyon helyes.

2021. máj. 30. 22:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Shein, Sinsay..
2021. máj. 30. 23:01
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
hm, reserved, zara
2021. máj. 30. 23:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Blue Nature
2021. máj. 31. 10:26
 5/9 anonim ***** válasza:
16%
(Le lehet húzni a válaszomat, de a neonszínű ruhák attól még a kis magyar snassz és neociki világában maradnak. Ha a viselőikre ragadt volna némi vizuális kultúra, melyet annak idején vagy ők blicceltek el, vagy a tanáraik, akkor lehet, hogy nem tetszene nekik annyira, hogy úgy néznek ki, mint egy láthatósági mellény.)
2021. máj. 31. 14:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

5, nem azért lettél lepontozva, mert nem értenek veled egyet az emberek, hanem mert rohadtul nem a kérdésre válaszoltál, csak “burkoltan” közölted a véleményed a neon színű ruhákról, ami amúgy marhára senkit nem érdekel.

A kérdésre válaszolva, ilyen stílusú ruhákat láttam a Zarában, Mangoban, Bershkában is. :)

2021. máj. 31. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Csak olyat látok még a márkásabbak közül is. Egyszínű a divat most nagyon ahogy elnézem soknál.

Én nekem kínaiból van egy kettő amit szépnek tartottam, bár én direkt szineseket, cifrább színűeket kerestem. Vettem párat a my77ből is. Amúgy onnan is tudsz olcsóbban is venni egyszínűt, egyszerűt, fajinat. Vagy amit előttem javasoltak. Sok helyen látok amilyet te akarsz. :)

2021. jún. 2. 00:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Most virágmintás őrület van, Talán a kelleténél jobban. Azok is hordják, akik eddig sose.
2021. jún. 12. 23:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Én szeretem a szineseket, de a virágosért én sem vagyok annyira oda. Van ami szép, de a többség túl cifra nekem.
2021. jún. 13. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!