Szerintetek gáz a szilikon pánt? Nem jobb inkább az mint a rendes pánt látszik ki?
16:26
Lehet kapni, de emberi áron B-C kosárnál megáll a méretezése, afölött meg ha lenne se tartana rendesen.
Én már átálltam arra a leszarom állapotra, hogy igazából nem érdekel, ha kilátszik a pántom (nem szilikon, de ez most mindegy). Ha ezen dilemmáznék, se spagettipántos, se egyéb ilyen felsőt nem tudnék hordani, egy efféle hülyeség miatt meg nem fogom a szekrényben hagyni azt az x pólót.
Nekem spec nem tetszik a szilikonos amúgy, de attól még gáznak se tartom. Főleg, ha az illető péntárcája és/vagy kosármérete ellehetetleníti a pántnélküli melltartók beszerzését. Magadnak öltözöl, nem másoknak.
Akkor szard le őket.
Más adottságaitok vannak.
Egyenként használj test színűt. Ez közelebb áll a mai divathoz.
Gáznak nem mondanám, de manapság szokatlan. Talán azt gondolják - valószínűleg helyesen -, hogy szerinted nem jó, ha kilátszik, és nem értik, hogy miért gondolod így.
Szerintem nem jobb, mint a hagyományos, nem baj ha kicsit néha látszik a széle.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!