Csak szerintem nagyon gagyi a my77?rondák és túl árazottak. Anyaga se jó Bocs,ha más nem így gondolja.
Figyelt kérdés
2021. jún. 3. 12:18
1/7 anonim 

válasza:

Igen, elég sokan gondolják hogy gagyi, ahogy a Mayo Chix is. De valamiért vannak akik megveszik. Nekem, ha ingyen adnák se kéne.
2/7 anonim 

válasza:

Szerintem is gusztustalanok. Túl vannak árazva. Sima aluljárós kínais ruhának néznek ki. Nem vennék semmi pénzért.
3/7 anonim 

válasza:

A minőségéhez nem tudok hozzászólni, mert soha nem volt még ilyen ruhám. Viszont abban egyetértek, hogy nagy gagyin és csúnyán néznek ki, tényleg mint a kínais ruhák csak talán egy fokkal közönségesebb.
4/7 anonim 

válasza:

Szerinted is gyenge kinais rucinak tunnek
5/7 anonim 

válasza:

Azért vannak szebb darabok, amilyeneket kínaiban nem láttam még. Volt ami olyan szép, hogy akármennyibe kerül megveszem kategóriás volt nekem. Túl árazva túl van nyilvánvalóan, mint az összes többi (Masca, Mirage stb). Anyagra van ami jobb, van ami kevésbé. Nekem inkább van ami nagyon vastag anyag. Vagy ami nagyon műszálas. De van ami fain. Az összesre nem lehet rámondani, hogy szar, de van ami tényleg olyan. Ahhoz képest, hogy sok az egyszínű is nekik is, az nekem az kifejezetten túl van árazva. Ha már költök annyit ha költök, nem egyszinűre fogok az tuti, mert az aztán tényleg van a kínaiban szarásig. Bár véleményem szerint a kínai is drága már. Egy semmilyen nagy extraságokkal rendelkező egyszínű felsőt vettem ott múltkor, 3500 Ft volt kb. Ahhoz képest sokkallom ott is, hogy nem nagy was ist das...
6/7 A kérdező kommentje:
Na igen,a kínai is nagyon megdrágult már egy ideje.
Régen olcsó volt.
2021. jún. 25. 08:09
7/7 anonim válasza:
Csóróknak drága egyébként nem rosszak.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!