Anyum imádott oda járni, és nagyon menő cuccokat vadászott onnan magának és nekem is :)
Én szimplán utálok vásárolni, és a ruhaboltokban sokkal célirányosabban tudom megszerezni azt, ami kell nekem, ezért nem járok turikba. De szerintem nem rossz hely, sőt.
2021. ápr. 19. 12:10
2/11 anonim válasza:
Én sem járok mostanában, de volt olyan időszak, mikor csak onnan voltak ruháim.
Szerintem nagyon jó hely, egyáltalán nem igénytelen és jó minőségű cuccokat is lehet találni, pl barátnőm nem egyszer talált olyan pólót amin rajta volt az áru cimke.
2021. ápr. 19. 12:18
3/11 anonim válasza:
Én fantasztikus tuti darabokat vettem már ott - áruházi címkével, tehát még használatlanul. Évekkel ezelőtt még szuper high-end márkákat is lehetett találni, potom áron.
Mostanság már eléggé lement a színvonal - de lehet, hogy én nem vagyok szerencsés....
2021. ápr. 19. 12:24
4/11 anonim válasza:
a hádába szerintem eléggé gáz járni. a minőség a béka segge alá süllyedt, az árak meg az égbe emelkedtek. pár percenként bemondják, hogy vigyázzunk az értékeinkre, mert a vásárlótársak lopnak. nem vihetek be egy normál méretű táskát mert félnek, hogy ellopok egy rongyot. átszámolják a próbafülkénél hány ruhadarabot viszel be, és hozol ki onnan. megalázó az egész.
2021. ápr. 19. 12:36
5/11 anonim válasza:
Mostanában nem szoktam. Nagyon régen, jó pár éve voltam ott vásárolni anyával, voltak jó ruhák. Nem egyszer találtam tök jó H&M-es pólókat. Viszont cipőt, nadrágot, alsóneműt soha nem vennék onnan, mert az zavarna hogy nem új.
2021. ápr. 19. 12:40
6/11 anonim válasza:
4: az árak-minőség alakulásával egyet értek veled - de szerintem ettől függetlenül nem gáz oda járni...
Amit bemondanak, az csak a "disclaimer", hogy magukat védjék.
2021. ápr. 19. 12:41
7/11 anonim válasza:
Ha nem utálnék vásárolni, akkor szívesen járnék, szerintem baromi jó cuccokat lehet ott szerezni, sokkal jobbakat mint az unalmas, egy kaptafára épülő fast fashion boltokban. Viszont mivel szívből gyűlölök vásárolni, így ami kell azt megveszem online a kedvenc webshopjaimból, mondjuk évente 3x ha veszek valamit akkor sokat mondtam, csak akkor vásárolok ha kell valami. Ha lenne olyan turi, ahonnan lehet online rendelni, akkor simán rendelnék :D
2021. ápr. 19. 13:05
8/11 anonim válasza:
Turiban vásárolni egész külön műfaj. Nem lehet konkrét elképzeléssel menni, inkább a kínálatból kell kikeresni azt, ami tetszik.
2021. ápr. 19. 15:28
9/11 anonim válasza:
Maga az hogy turiból vesz valaki ruhát nem igénytelen. Persze, lehet venni bolyhos, foltos, kopott ruhákat is, ami igénytelen de vadiúj darabokat is lehet találni, akár jobb márkákból is.
2021. ápr. 20. 08:19
10/11 anonim válasza:
#8 ez így igaz, a turi inkább kiegészítés, ezért nem szeretem mikor kezdő alterosoknak (goth, punk, metál stb) azt tanácsolják hogy öltözzenek turiból. Oda nem tudsz bemenni hogy na most veszek 2 nadrágot meg egy pulcsit, hanem ha tényleg jó darabokat akarsz akkor 1-2 hetente csurran-cseppen valami tényleg jó általában, abból pedig nem raksz össze ruhatárat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!