Lányok tudnátok nekem segíteni: mely üzletek árulnak még kis méretezésű ruhákat?
Sziasztok!
Nagyon vékony és ennek tetejébe alacsony termetű lány vagyok.
Sok üzletben hiába tetszenek a ruhák, hosszú, vagy bő rám az XS.. Például Zarában, vagy H&M-ben stb. Egyedül Tally Weijl-ben találok jó gatyókat, szoknyákat, mert az olasz üzlet és kisebb lányokra szabnak.
Tudnátok nekem még ilyeneket javasolni?
A Tallyt pont akartam mondani, de azt már akkor ismered.
Bershkában is nagyon picik voltak pár éve a méretek, most nem tudom, rég vásároltam ott.
Kínai boltokat ajánlom még, Ázsia center.
A Zara gyerekosztályán elvileg a nadrágok közt pl vannak nagyon egyszerűek, de én még nem néztem soha, úgyhogy nem tudom igazolni.
Lányok, nem tudom mennyire vagytok hívei turinak, de a Hádában valami hihetetlenül sok s/xs cuccot találni!
Én Sugárba mentem és rengeteg cuccot találtam, főleg felsőket. Legtöbb Divided, Tally meg talán Berschka volt tényleg.
Plusz ahol még körülnéztem, az a Royal Vintage a Király utcában és ott is volt pár kicsi méret, az asszem angol ruhaker, ha valaki szereti az egyedibb darabokat nézze meg (: ja meg tök jófej ott a kiszolgálás.
Ez érdekes, én a Hádánál mindig azt hallottam panaszként szintén kicsi nőktől, hogy M-es, de inkább L-es méret alatt nincs is szinte semmi. De örülök, ha mostanság nem így van, lehet, én is benézek.
Egyébként ezekből kiindulva akkor érdemes a Bershkában nézelődni még mindig, ha kis ruha kell. A H&M Divided márka nekem is eszembe jutott, csak nem akartam írni, mert azt mondtad, az ottani cuccok nem jók rád meg azokból nem is láttam sokszor 32-est, csak 34-est.
Bár nem értem igazából, ha a hádás S, azaz 36-os ruhák jók rád, akkor a plázásoknak is azoknak kéne lenni, pláne 2 mérettel (XXS-32) kisebben.
Igen, ezt a részét én sem értem.
Lehet Hádában régebbi darabok ezek..? Nem tudom :D
Hádában is nagyon hely meg persze márkafüggő. Hallottam én is, hogy van, ahol vékonyak nem találnak dolgokat, de a Sugárban egész jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!