Rendelt valaki a My77 webshopról? Mi a véleményetek a minőségéről?Jó a méretezése?
Minőségre elég gagyi márka.
Rendeltem 1 ruhát, leggingset, kabátot.
A kabátot alig hordtam (kb 3-4 alkalommal) de több helyen elszakadt a varrásánál.
A ruha, és a leggings jók voltak.
Méretezés az pontos.
A méretezés szerintem is pontos.
Nekem nem volt különösebb gondom egyik innen rendelt ruhával sem, egyedül az egyik leggingsnek volt egy kicsit fura, műanyagos tapintása.
Szia!
Nagyon sok mindent rendeltem már innen, és én soha nem csalódtam még.
Kabát, mellény, farmer, fehérnemű... többségében csak innen vásárolok. Én szeretem.
Nekem annyi, hogy átlagban m-es méret vagyok, de itt az s-es jó rám/nekem.
A méretezés olyan, mintha egyszer így, egyszer úgy sikerülne. Általában az s az s, de néha olyan m-esre sikerül. Korábban vettem m-es felsőt, többet (ilyen nyakbakötőset). Egyik jobban paszol, másik lazább már rajtam. Akkor s-es ugyan így, egyik s pont jó, másik s szűkösebb. Inkább xs. Többnyire jó, de ilyen kis eltérések sikerülnek nekik. Mondjuk a hosszú ujjú m-es felsőknél nagyon nagy lett méret. Azért csodálkoztam, hogy trikóban nem volt olyan hatalmas mint annál. Vagy ha s-es, mellrésznél nagyobb. Hát nekem nincs akkora bögyöm, ami azt kitöltené. :D
A modellen meg minden rövidebb, igaz elvileg 10 cm-vel magasabb nálam. Ami neki comb középig ér, nekem jó hogy nem a térdemig. Aztán el vagyok szontyolodva, hogy hát rajtam valahogy mégsem úgy áll. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!