Lányok tudnátok nekem segíteni: mely üzletek árulnak még kis méretezésű ruhákat?
Sziasztok!
Nagyon vékony és ennek tetejébe alacsony termetű lány vagyok.
Sok üzletben hiába tetszenek a ruhák, hosszú, vagy bő rám az XS.. Például Zarában, vagy H&M-ben stb. Egyedül Tally Weijl-ben találok jó gatyókat, szoknyákat, mert az olasz üzlet és kisebb lányokra szabnak.
Tudnátok nekem még ilyeneket javasolni?
Sajnos nem tudok segíteni, de engem is érdekelne, mindenhol olyan óriási ruhákat látok csak, amik nekem sátornak is elegek lennének...
Amúgy van aki a gyerekruhákra esküszik, kamaszoknak készült ruhák között. Én mondjuk ott még nem találtam olyat amit fel is vennék, de ez is egy lehetőség, hátha te szerencsével jársz.
#3 Igen! És képzeld el, egyszer utána olvastam ennek, mert nagyon furcsáltam és ez nagy marketing fogás. Egyre több üzlet "udvarias" méretezésbe kezd ami azt jelenti, hogy direkt kisebbnek jelzik a méretet, hogy a vásárlókat ezzel jobban becsalogassák és megtartsák. Például ha valaki kicsit túlsúlyos, azt fogja látni, hogy "jé nem kell az L-es, jó rám az M-es!" és szívesebben választja az adott üzletet..
Sok divatszakértő foglalkozott ezzel és elég érdekes.
#4 köszi, megnézem ez is! (:
Gyerek részleg!?
Ha felnőttből nem jó az xs, nézd meg a gyerkeknél a legnagyobbat.
Nézz körbe esetleg a maini.hu -n, ott kisebb méretezésű ruhák is vannak.
Majdnem minden ruhánál láttam mérettáblázatot is.
-Bershka , pull&bear(ha bejön az a stílus): kabatok, felsok, igazabol szinte minden
-Mohito-ban szoktak lenni pici xs méretű kabatok, egyberuhak, de probalni kell, mert ott is van h a 32-es nagyobb
-H&m divided cuccok 32-es meretben
-Nadragokbol/farmerbol Zara, Bershka, stradivarius 32-esek
-Farmer /leggings a calzedoniaban is szokott lenni pici méret, de ott sem mind (xs)
Én úgy vagyok mint te, ezeken a helyeken szoktam vasarolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!