Hogyan öltözhetnék egy kicsit merészebben? 13/L
13 éves vagyok, és szeretnék egy kicsit mertészebben(nem ribisen!)öltözni.
Egyébként mielőtt jönnének azok a kommentek, hogy 13 évesen még gyerek vagyok, de sokkal érettebb vagyok külsőleg- és belsőleg is mint a korombeliek.( Általában a korombeliek és felnőttek is 17-18nak néznek)
Külsőm:
hosszú,barna haj,nagy kék szem
homokóra alkat: széles csípő, elég vékony derék, nagy mell (80/D-E), nagyobb combok.. =/
Szerintetek hogyan sminkeljek, és hogyan öltözzek hétköznapokon(suliban) és rendezvényeken??
13/L
köszönööm :)
igen, én is feketével szoktam kihúzni :)
és megfogadom a tanácsod, kicsit csajosabban fogok öltözni.. tehet leváltom a supra cipőt is.. :O:)
és szerintem nem a márkás cuccokkal kell kitűnni a tömegből, mert nem vagyok egy szob pics@. az egy dolog, hogy megengedhetjük, hogy márkás cuccaim legyenek, de ezzel nem szeretnék felvágni
Szerintem se vágj fel.
a supra cipőt sem kell leváltanod, mert azt is fel tudod venni csajosabban;)
én is szoktam converse tornacipőt hordani cicanadrággal:)
igazad van :O
most h elképzelem tényleg nem lenne rosz a supra cicanacival :D
öltözz divatosan, csajosan.. neten rengeteg divat oldalt/blogot találsz (legjobb sztem a lookbook.nu), azokról less el 1-2 összeállítást.
am meg a supra meg ilyenek nem túl nőiesek, akk már balerina.
Itt van a példa arra, hogy fel lehet venni cicanadrággal/harisnyával a suprát:
21:15-ös voltam:)
(az előző is)
vagyis nem az előző, hanem az előző előtti:D
bocsi
köszi mindenkinek :)
kedves utolsó, most nem vagyok otthon, de majd ha hazaérek csinálok képet és teszek fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!