Hogyan öltözhetnék egy kicsit merészebben? 13/L
13 éves vagyok, és szeretnék egy kicsit mertészebben(nem ribisen!)öltözni.
Egyébként mielőtt jönnének azok a kommentek, hogy 13 évesen még gyerek vagyok, de sokkal érettebb vagyok külsőleg- és belsőleg is mint a korombeliek.( Általában a korombeliek és felnőttek is 17-18nak néznek)
Külsőm:
hosszú,barna haj,nagy kék szem
homokóra alkat: széles csípő, elég vékony derék, nagy mell (80/D-E), nagyobb combok.. =/
Szerintetek hogyan sminkeljek, és hogyan öltözzek hétköznapokon(suliban) és rendezvényeken??
13/L
ha eleve 17nek nézel ki, akkor miért akarsz még rátenni?
Amúgy: tedd ki, amid van, hordj minél kivágottabb felsőket, magassarkút, feltünő ruhákat. Sminkhez nem értek.
háháháh:D
Te 2. milyen Rékára gondoltál??
Lehet, hogy rám, de nem én vagyok.:D
jajj, egyébként szerintem öltözz divatosan, de mégsem r i b i s e n:D
ünnepségekre meg oké a magassarkú.
Hát szerintem kezdj el csajosan öltözködni, tűnj ki valamivel az osztálytársaid közül.
Merészebb színek, vagy éppen azzal, hogy márkás a ruhád, ami gondosan össze van válogatva, hogy csodáljanak;)
Nekem is barna a hajam és kék a szemem és én általában feketével vagy ezüsttel szoktam kihúzni a szemem és, mivel szép szám van, ezért pirossal szoktam kirúzsozni.
De nálam ez attól is függ, hogy milyen színű ruha van rajtam.
21:08-as voltam. Remélem segítettem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!