Fiúk, szerintetek melyik nyári ruha a legjobb ezek közül? ismerkedéshez 22/l
Figyelt kérdés
Majd nyáron megyek a barátnőimmel bulizni, és nem tudom melyik nézne ki jól. Nem szeretnék könnyűvérűnek sem tűnni. [link]
Melyik jó és melyik béna?
2021. máj. 30. 20:05
2/15 anonim válasza:
Nekem sajnos egyik se tetszik ezek közül. Max a középső felül.
4/15 anonim 

válasza:

Egyik sem tetszik de ha választani kell akkor 5.
5/15 anonim 

válasza:

Nekem az utolsó előtti (lent) jön be a legjobban, ez azért a combból is többet takar. Első ránézésre kicsit talán öregesek ezek a ruhák, a mintáik alapján, de lehet, hogy tévedek, és élőben máshogy gondolnám.
6/15 anonim válasza:
Nekem a 3., 4. és az 5. jön be, de az 1. sem rossz.
7/15 anonim 

válasza:

4-5 a legjobb, de mindegyik jó. Viszont ezek a ruhák elég kevés embernek állnak jól, szóval mindenképpen az dönti el ha majd felpróbálod .
9/15 anonim 

válasza:

Mind lehet jó. Baromi sok dologtól függ. Mennyire világos a bőröd, milyen színű a hajad?
A fazon függ az alkatodtól. Mennyire vagy erős mellben, csípőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!