Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hölgyek! Mit lenne az első...

Hölgyek! Mit lenne az első benyomásotok, ha meglátnátok egy férfi karján egy ilyen órát?

Figyelt kérdés
[link]

2021. máj. 29. 21:24
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

9

Egy autó funkciója hogy elvigyen A-ból B-be. Az hogy te egy halom cuccot hurcolászol magaddal meg kell 150 lóerő meg 220-as végsebesség úgy hogy annyival sehol nem mehetsz az már csak luxusigény.

2021. máj. 29. 22:38
 12/26 anonim ***** válasza:
81%

Mondjuk egy Golf pont nem az ilyen eltulzott igenyeket szolgalja ki. Se 150 loero, se 220-as vegsebesseg, nem tudom ezeket honnan vetted.

Ha mar autozunk, akkor egy Rolls-Royce vagy Bentley, Maybach pont ugyanolyan penzszoras, mert az abban felhasznalt ultradraga anyagok es a minden reszletre kiterjedo rigorozus alapossag megint csak egy olyan, feleslegesen draga termek eloallitasahoz kell, amit unalmukban koltekezo milliardosok vasarolnak, valos haszna nincs.

2021. máj. 29. 22:48
 13/26 anonim ***** válasza:
89%
Hogy borzalmas ízlése van. Ha tudnám az árát is akkor mellé hülyének is nézném
2021. máj. 29. 23:37
 14/26 anonim ***** válasza:
58%
#12-nek igaza van.
2021. máj. 29. 23:46
 15/26 anonim ***** válasza:
58%

11. Gondolom neked nem is kell Trabantnál több, nem kell légkondi se. És nem, nem csak erre jó egy autó. Elfelejtetted összehasonlítani egy olcsó és egy sokkal biztonságosnak tehát drágább autókat. Óriási különbség van, nem mindegy hogy egy Suzukival, Trabantal karambozol vagy egy erősebb autóval pl egy Range Rover-el. Az se mindegy mennyi légzsák van benne. Azért valóban van egy határ amikor már tul sok az ár egy kocsiért.

De visszatérve az

2021. máj. 30. 01:02
 16/26 anonim ***** válasza:
80%
Véletlenül elküldted félig leírva:) Szóval visszatérve az órához hidegen hagy hogy milyen óra van egy férfin. Nőkön is csak azért nézem mert én szeretem az órákat (de 10 ezernél nem többet nem adtam még óráért) és csak azt nézem hogy nekem milyen kellene. Színre formára gondolok. Én is olyan vagyok hogy észre se venném a márkáját és az se hogy drága. Ha meglátnám akkor nem gondolnék semmit. Mondjuk nem egy feltűnő darab egyik óra se a képen, a második még csúnya is.
2021. máj. 30. 01:12
 17/26 anonim ***** válasza:
*Elküldtem
2021. máj. 30. 01:12
 18/26 anonim ***** válasza:
96%
Egyáltalán nem értek az órákhoz, fogalmam sincs melyik márka mennyibe kerül, kb. csak a Rolexről tudom azt, hogy drága. Erről csak simán azt gondolnám, hogy ronda és ízléstelen.
2021. máj. 30. 10:12
 19/26 anonim ***** válasza:
16%
Ja, csak mimt itt is, a minőséget meg kell fizetni, ami az ora elkészítési művelete, anyaga igényel. Az pedig más kérdés, hogy az óra értékálló, vagyis nagyon jó befektetés. Van ismerősöm, aki 1,5m-ért vett órát, majd pár hónappal később 2-ért adta el.
2021. máj. 30. 10:26
 20/26 anonim válasza:
80%
Azt gondolnám hogy ennyi pénzből vehetett volna normálisan kinézőt is, ez tényleg csúnya.
2021. máj. 30. 10:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!