Engednéd ezt a cipőt felvenni a 14 éves lányodnak a ballagására?
Figyelt kérdés
Ez az én cipőm de nekem és a lányomnak egy a láb méretünk. Nagyon szeretné ezt a cipőt felvenni ballagásra. A sarka 5,5 cm. Engednéd neki?2021. máj. 27. 18:23
A kérdező szavazást indított:
Engedném
Nem engedném
40 szavazat
2/10 anonim válasza:
Ez egy alkalmi cipő, mármint teljesen átlagos, semmi hivalkodó nincs benne. Ha nem hordott még magassarkút, esetleg járkáljon benne egy-két délutánt, hogy szokja a lába.
3/10 anonim válasza:
Semmi különöset nem látok ebben a cipőben, ha tud benne járni akkor miért ne vehetné fel?
4/10 anonim válasza:
Persze, mindenki ilyenbe vagy hasonlóba ballag.
5/10 anonim válasza:
Ebben nem ballag, max tipeg. :D
6/10 anonim válasza:
Persze,ez egy teljesen átlagos, konzervatív cipő, semmi szexi nincs benne, illik egy 14 éves lányhoz.
7/10 anonim válasza:
teljesen okés, sokan szoktak hasonlóban ballagni
8/10 Miss Endzsi válasza:
Szerintem nem 14 évesnek való, de úgy látszik ez a norma, hát most nah.
9/10 anonim válasza:
Ha nem hordott még ilyet, nem, mert fel fogja törni a lábát meg esik-kell majd, mint az újszülött őzgida.
Ha tud benne menni hosszú távon is, akkor persze.
10/10 A kérdező kommentje:
Tud benne menni
2021. máj. 28. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!