180-185 centis vagyok kb és 110 kilós. Milyen méretű farmert vegyek ami jó lesz rám?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok2021. máj. 27. 17:08
1/6 anonim 

válasza:

Az is sokat számít hogy ez izom vagy zsír😄
2/6 anonim 

válasza:

Nincs más farmered otthon, hogy tudjad a méreted? Illetve ha nincs, akkor szerintem elsőnek a legjobb rendesen elmenni egy ruhaboltba, és ott felpróbálni, nem pedig rögtön internetről rendelni. De pl. a H&M oldalán van mérettáblázat, [link]
Most a méret eltérő lehet, fazonfüggő, meg minden, de jó kiindulási pont, csak le kell mérned a méreteidet, aztán megnézni a táblázatot.
3/6 anonim 

válasza:

Volt már nadrágod? Nézd meg a címkéjét.
4/6 anonim 

válasza:

Uzletben probald fel vasarlas elott.
5/6 anonim 

válasza:

Szerintem XXL vagy XXXL. Nézd meg hozzá, hogy ezek milyen számokhoz tartoznak. Jó nagy méreted lesz ehhez.
6/6 anonim 

válasza:

Lehet kövér vagy csak titkolod xd ugyanis 90 kg fölött az már túlsuly lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!