Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogy felpróbálok...

Miért van az, hogy felpróbálok egy farmert tökéletes, majd pár alkalom után tök bő lesz?

Figyelt kérdés
Érdemes kimosni őket nagyobb hőfokon, hogy kicsit összemenjenek? csak félek, hogy nagyon veszítenek a színükből. F

2021. máj. 24. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Normál hőfokon is összemegy minden mosás után. Nyilván a hordástól kinyúlnak a ruhák.
2021. máj. 24. 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha elasztán is van az anyagában, az egyvidő után elveszti a rugalmasságwt.
2021. máj. 24. 10:04
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos a farmerek viseléstől tágulnak. Ezért érdemes olyat venni, ami a vásárláskor épp egy picit szűk.
2021. máj. 24. 10:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem direkt nem törekednek a minőségre, üzlet. Kinyúlik, és arra vagy ösztönözve, hogy újat vásárolj.
2021. jún. 18. 13:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Gondolom a teljesen feszülős super skinny farmerről van szó, ugye?

Én ezeket úgy szoktam venni, hogy mindig olyan méretet választok, ami felpróbáláskor a boltban még túl szűknek tűnik, és épphogy rám jön, nem baj ha szorít egy kicsit. Viszont 1-2 óra használat után engedni fog annyit, hogy pont kényelmesen feszes lesz mindenhol, mert elmúlik a szorítás, de mégis mindenhol feszülni fog továbbra is ahogy kell. Évekig szoktam hordani ezeket a farmerokat kinyúlás nélkül. Mosás után szokott picit szorosabb lenni, de ez hamar elmúlik, bejáródik.

F

2021. jún. 18. 15:46
 6/6 A kérdező kommentje:
slim fitesek általában
2021. jún. 18. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!