Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kapni ilyen farmert?

Hol lehet kapni ilyen farmert?

Figyelt kérdés

Régebben mindig olyan farmert vettem, ami magas derekú volt, csőszárú, nem volt slicce, hanem ilyen belebújós volt és ilyen nagyon kényelmes, gumis volt az anyaga, szinte mintha egy cicanadrágot viseltem volna (de NEM cicanadrág volt). Azért is szerettem nagyon, mert úgy nézett ki felvéve, mintha kb. ráolvadt volna a lábamra, szóval teljesen felvette a lábaim alakját.

Mindig egy kínaiból vettem, mert ott nagyon olcsó volt, kb. 3000 ft körül, vagy még talán olcsóbb is, de láttam már tök ugyanilyet pl. a New Yorkerben is, csak ott 8000-ért árulták minimum.

Gimis koromban mindig ilyen farmerokat vettem, de kb. egy éve megint venni akartam és bementem ugyanabba a kínai üzletbe, ahol mindig vettem őket régebben és nem találtam, aztán megkérdeztem az eladótól, hogy árulnak-e még olyat és kb. úgy nézett rám, mintha két fejem lenne, meg próbált meggyőzni, hogy soha nem is árultak olyat, pedig mondom, hogy régen ott vásároltam, több ilyen farmert is. Azóta több üzletbe is bementem már, de sehol nem látok ilyeneket. Pedig még emlékszem, egy időben több üzletben is láttam ugyanilyen farmerokat, meg még néhány osztálytársamnak is ugyanolyanja volt, úgyhogy nem csak én találtam ki :D

Valaki közületek hordott hasonlót? Lehet még valahol ilyet kapni? Vagy van valami speciális neve, hogy hogy kereshetnék pl. neten ilyen nadrágot?

2021. máj. 14. 12:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Jeggings? Nekem egy olyanom volt, igaz annak pont volt slicce, de azon kívül dettó ugyanez, rugalmas anyagú kellemes naci. Próbáld meg így keresni, hátha. Biztos van gumis derekú is.
2021. máj. 14. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!