Gáz hogy nem merek nyáriasan öltözködni tavasz végén a melegben,csak mert kitűnök így a tömegből?
Figyelt kérdés
Nagyon sokan még kiskabátban vagy jeckiben,pulóverben vagy kardigánban járnak . Hosszú nadrágot vesznek fel,persze tudom hogy titkon nem érzik úgy jól magukat csak szerintem nem akarnak feltűnőek lenni.Volt régebben egy szomszédom aki MÁR áprilisban nyáriasan öltözött de abban az évben kivételesen már 20 21 tokok voltak,és ő se szégyelte a lenge öltözéket.Lehet hogy nekem se kellene és csak legyek önmagam?2021. máj. 26. 19:53
21/24 anonim 

válasza:

Tegyél rá magasról, hogy ki mit gondol, mások is így állnak hozzá. Olyan idomokat láttam ma közszemlére téve, hogy sokadszor is felmerült bennem, hogy szórólapok helyett egészalakos tükröket kellene osztogatni szerte a városban. Ha a kelleténél három számmal kisebb, falatnyi ruhákba szuszakolt bálnáknak ennyi önbizalmuk van (a fene se tudja, honnan), te is nyugodtan felvehetsz bármit, amit kényelmesnek találsz. Én évhosszat ugyanúgy öltözöm, télen azért bámulnak meg, mert az átlagos felfogáshoz képest kevés ruha van rajtam, nyáron azért, mert túl sok. Nem érdekel.
23/24 anonim 

válasza:

Engem pont nem érdekel, ki mit gondol. Ma egy kis térdig érő nyári ruhában voltam, de mivel reggel még hűvös volt, rávettem egy kiskabátot. A lábamon sima balerina cipő volt.
24/24 A kérdező kommentje:
Rendben van igazatok van oké.
2021. jún. 17. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!