Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz hogy nem merek nyáriasan...

Gáz hogy nem merek nyáriasan öltözködni tavasz végén a melegben,csak mert kitűnök így a tömegből?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan még kiskabátban vagy jeckiben,pulóverben vagy kardigánban járnak . Hosszú nadrágot vesznek fel,persze tudom hogy titkon nem érzik úgy jól magukat csak szerintem nem akarnak feltűnőek lenni.Volt régebben egy szomszédom aki MÁR áprilisban nyáriasan öltözött de abban az évben kivételesen már 20 21 tokok voltak,és ő se szégyelte a lenge öltözéket.Lehet hogy nekem se kellene és csak legyek önmagam?
2021. máj. 26. 19:53
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Ti hogy öltözködtök május utolsó napjaiban,ami már majdnem nyár?Ma láttam egy nőt nyáriasan volt és elég szép volt.
2021. máj. 26. 19:54
 2/24 anonim ***** válasza:
92%
Itt midenki pólóban és rövid nadrágban volt, én meg nadrágban és pulóverben mert úgy volt kedvem.
2021. máj. 26. 19:56
 3/24 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem pedig merj önmagad lenni. Én nem vagyok fázós típus, kb. március óta szoknyában vagy rövidnadrágban járok, de télen is volt rajtam szoknya. Pont nem izgat, ki mit gondol.
2021. máj. 26. 20:05
 4/24 anonim ***** válasza:
94%

Úgy öltözök ahogy kedvem tartja. Ha 30 fokban is fázok felveszem azt a rohadt pulcsit és letojom ha más hülyének néz.

A mai szettem egy sima farmer és fehér trikó volt. Holnap meg egyberuha lesz.

2021. máj. 26. 20:06
 5/24 anonim ***** válasza:
93%

Az a baj, a járvány alatt mindenki óvakodó(bb), illetve (ami nem baj) vmivel együttműködőbb természetű lett. Ösztönszinten ennek lehet folyománya, ha nem mersz kitűnni: egy válság, konfliktusok, háború terhelte helyzetben ezzel mintegy támadási felületet adsz magad ellen. Még ha nem is emberek, embercsoportok közt megy/ment a konfliktus, hanem ember és természeti tényező (kórokozó) közt, ez a közérzet akkor is nagyon beleivódott a tudat(alatti)nkba.

Szóval igenis, légy végre bátor, hiszen csak annyiról van szó, hogy mered magadat hozni, nem más kárára, hanem a Te kedvedre!

2021. máj. 26. 20:06
 6/24 anonim ***** válasza:
86%
Hosszú nadrag és vekonyabb pulóver.
2021. máj. 26. 20:07
 7/24 anonim ***** válasza:
85%
Én úgy látom a legtöbb ember úgy öltözött idén tavasszal, mint 20 éve.
2021. máj. 26. 20:16
 8/24 A kérdező kommentje:
hát igaz ez én vagyok :) akkor miben járjak adjatok tippeket létszi
2021. máj. 26. 20:16
 9/24 anonim ***** válasza:
80%
Én pl pont nem foglalkozom ilyesmivel. Úgy öltözz ahogy neked jó!! Ma is melegem volt délutá, hát akkor gyerünk rövidgatya, poló, deszkas cipő.. aztan hajrá. :D F
2021. máj. 26. 21:11
 10/24 anonim ***** válasza:
95%

"persze tudom hogy titkon nem érzik úgy jól magukat"

Ez egyáltalán nem biztos, nem mindenkinek egyforma a hőérzete. Én 20 fokban mindig, minden évben hosszúnadrágban és dzsekiben szoktam járni, mert amúgy fáznék. Szóval pont hogy nyárias ruhában nem érezném jól magam, mert nekem ehhez még nincs elég meleg. Igaz, hogy május vége van, de az időjárás nem nyárias, szóval nem különösebben érdekel a dátum.

Más meg azért jár már most ruhában, mert ő meg nem fázik, neki nincs már szüksége a hosszabb ruházatra. Ez nem csak a feltűnősségről meg a szégyellősségről szól. Nagyon szeretem a nyári ruhákat, de fázós vagyok, ennyi. Ha te nem vagy az, akkor nyugodtan öltözz úgy, ahogy jól érzed magad.

2021. máj. 26. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!