Gáz hogy nem merek nyáriasan öltözködni tavasz végén a melegben,csak mert kitűnök így a tömegből?

Úgy öltözök ahogy kedvem tartja. Ha 30 fokban is fázok felveszem azt a rohadt pulcsit és letojom ha más hülyének néz.
A mai szettem egy sima farmer és fehér trikó volt. Holnap meg egyberuha lesz.

Az a baj, a járvány alatt mindenki óvakodó(bb), illetve (ami nem baj) vmivel együttműködőbb természetű lett. Ösztönszinten ennek lehet folyománya, ha nem mersz kitűnni: egy válság, konfliktusok, háború terhelte helyzetben ezzel mintegy támadási felületet adsz magad ellen. Még ha nem is emberek, embercsoportok közt megy/ment a konfliktus, hanem ember és természeti tényező (kórokozó) közt, ez a közérzet akkor is nagyon beleivódott a tudat(alatti)nkba.
Szóval igenis, légy végre bátor, hiszen csak annyiról van szó, hogy mered magadat hozni, nem más kárára, hanem a Te kedvedre!

"persze tudom hogy titkon nem érzik úgy jól magukat"
Ez egyáltalán nem biztos, nem mindenkinek egyforma a hőérzete. Én 20 fokban mindig, minden évben hosszúnadrágban és dzsekiben szoktam járni, mert amúgy fáznék. Szóval pont hogy nyárias ruhában nem érezném jól magam, mert nekem ehhez még nincs elég meleg. Igaz, hogy május vége van, de az időjárás nem nyárias, szóval nem különösebben érdekel a dátum.
Más meg azért jár már most ruhában, mert ő meg nem fázik, neki nincs már szüksége a hosszabb ruházatra. Ez nem csak a feltűnősségről meg a szégyellősségről szól. Nagyon szeretem a nyári ruhákat, de fázós vagyok, ennyi. Ha te nem vagy az, akkor nyugodtan öltözz úgy, ahogy jól érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!