Gáz hogy nem merek nyáriasan öltözködni tavasz végén a melegben,csak mert kitűnök így a tömegből?

"persze tudom hogy titkon nem érzik úgy jól magukat csak szerintem nem akarnak feltűnőek lenni"
Ja, persze, mikor elindulok otthonról reggel van 10 fok, mikor munkahelyről elindulok meg 15-19 fok. Drágaság, én hőmérséklet szerint öltözködöm, fázós vagyok. A logikád nagyon nem jó.
Azért mert május vége van, még k..rvára hideg van. Nem normális, hogy eddig ez a tavasz ilyen hideg volt. Tavaly jóval melegebb volt.
Van, hogy reggel pulcsiban is fázom, és jég hideg a kezem.
Lehet, hogy neked más a hőérzeted, de azért ne feltételezz téves dolgokat a másikról, főleg így ismeretlenül.
Öltözz úgy, ahogy akarsz.

Én nem azért öltözöm meleg ruhákba, mert nem akarok kitűnni, hanem mert késő este szoktam hazamenni, olyankor pedig már jóval hidegebb van - pláne, hogy ha edzésről jövök, le is vagyok izzadva, úgy meg nem akarom, hogy megfújjon a szél.
Ha te nyáriasan akarsz felöltözni, akkor öltözz úgy, ne azzal foglalkozz, mivel fogsz “kitűnni”.
Egyébként amerre én járok, szinte mindenki pólóban mászkál, csomó nyári ruhás/rövidgatyás fiút-lányt is látok.

annyira birom, hogy gyakorin egy random idegentol kell megtudnom, hogy en valojaban rovidnadragban akarnek mar jarni, csak NEM MEREK. lol.
azert a heten a tegnapot leszamitva kifejezettrn hideg volt, hosszunadrag, pulcsis ido, ez meg boven nem nyar attol meg, h naptar szerint lassan az. majd 25-30 fokban veszek fel rovidgatyat, addigjol elvagyok a hosszuban es nem azert, mert nem merek mast felvenni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!