Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz hogy nem merek nyáriasan...

Gáz hogy nem merek nyáriasan öltözködni tavasz végén a melegben,csak mert kitűnök így a tömegből?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan még kiskabátban vagy jeckiben,pulóverben vagy kardigánban járnak . Hosszú nadrágot vesznek fel,persze tudom hogy titkon nem érzik úgy jól magukat csak szerintem nem akarnak feltűnőek lenni.Volt régebben egy szomszédom aki MÁR áprilisban nyáriasan öltözött de abban az évben kivételesen már 20 21 tokok voltak,és ő se szégyelte a lenge öltözéket.Lehet hogy nekem se kellene és csak legyek önmagam?
2021. máj. 26. 19:53
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
de nem merek elnevetném magam Xd
2021. máj. 26. 22:08
 12/24 anonim ***** válasza:
80%

"persze tudom hogy titkon nem érzik úgy jól magukat csak szerintem nem akarnak feltűnőek lenni"

Ja, persze, mikor elindulok otthonról reggel van 10 fok, mikor munkahelyről elindulok meg 15-19 fok. Drágaság, én hőmérséklet szerint öltözködöm, fázós vagyok. A logikád nagyon nem jó.

Azért mert május vége van, még k..rvára hideg van. Nem normális, hogy eddig ez a tavasz ilyen hideg volt. Tavaly jóval melegebb volt.

Van, hogy reggel pulcsiban is fázom, és jég hideg a kezem.

Lehet, hogy neked más a hőérzeted, de azért ne feltételezz téves dolgokat a másikról, főleg így ismeretlenül.

Öltözz úgy, ahogy akarsz.

2021. máj. 26. 22:10
 13/24 anonim ***** válasza:
89%

Én nem azért öltözöm meleg ruhákba, mert nem akarok kitűnni, hanem mert késő este szoktam hazamenni, olyankor pedig már jóval hidegebb van - pláne, hogy ha edzésről jövök, le is vagyok izzadva, úgy meg nem akarom, hogy megfújjon a szél.

Ha te nyáriasan akarsz felöltözni, akkor öltözz úgy, ne azzal foglalkozz, mivel fogsz “kitűnni”.

Egyébként amerre én járok, szinte mindenki pólóban mászkál, csomó nyári ruhás/rövidgatyás fiút-lányt is látok.

2021. máj. 26. 22:37
 14/24 anonim ***** válasza:
92%
pff... elég baj, ha az szerint öltözöl, hogy más mit gondol ...🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. máj. 27. 00:03
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
En sportban voltam meg haspoloban jó sok pasi beszolt elveztem
2021. máj. 27. 00:06
 16/24 anonim ***** válasza:
56%
En mar tegnap nyariban voltam. Viragmintas vekony miniruha spagettipantos. Ma egy kockas miniruhat veszek fel aminek kivagott a hata. Hozza szandal.
2021. máj. 27. 06:59
 17/24 anonim ***** válasza:
93%

annyira birom, hogy gyakorin egy random idegentol kell megtudnom, hogy en valojaban rovidnadragban akarnek mar jarni, csak NEM MEREK. lol.

azert a heten a tegnapot leszamitva kifejezettrn hideg volt, hosszunadrag, pulcsis ido, ez meg boven nem nyar attol meg, h naptar szerint lassan az. majd 25-30 fokban veszek fel rovidgatyat, addigjol elvagyok a hosszuban es nem azert, mert nem merek mast felvenni.

2021. máj. 27. 07:57
 18/24 Metionin ***** válasza:
86%
Szerintem a hőérzet alapján kell öltözni nem a naptár alapján. Ha valakinek melege van 20 fokban, akkor járjon rövidben, ha meg fázik, akkor vegye fel a pulcsit. Szerintem igazából senkit nem érdekel.
2021. máj. 27. 10:59
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
En ma elmentem kisruhaban szandalban 12 kor indultam hat fazom.hiaba a kardigan. Holnap farmerba jovok az biztos
2021. máj. 27. 13:37
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Dög meleg van, 26 fok
2021. máj. 27. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!