Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kérhetnék véleményt erről a...

Kérhetnék véleményt erről a nadrágról?

Figyelt kérdés
[link]

2021. máj. 21. 10:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Ne foglalkozz velük, köztudott, hogy a nők kódoltan mindig az egy nemzedékkel öregebb, ronda fószerekre - illetve azok öltözködésére - vannak rákattanva, mert azokban látják a saját "biztonságuk" megvalósulását. Tessék akkor menni a sármos, barna nadrágos, visszereslábú, gombolósingű igaziférfi bácsikák után, hátha kikapjátok valamelyiket, és akkor nem kell itten vacakolni.

Kérdező, utcán nézd a többi srácot, az is mind ilyenben jár tizenkettedik éve, akkor égnél mint a szar, ha itt ezek öltöztetnének.

2021. máj. 21. 13:48
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

Van különbség ízléses és ízléstelen, igénytelen nadrág között. A linkelt kép ízléstelen és igénytelen is.

Ebből viszont semmilyen logika nem következtet a te ostoba eszmefuttatásodra.

2021. máj. 21. 13:50
 13/19 anonim ***** válasza:
51%
elég prolis szerintem, de 16 alatt talán még elnézhető, ha valaki ilyet hord
2021. máj. 21. 22:36
 14/19 anonim ***** válasza:
69%
Nekem bejön. De nem élvez kizárólagosságot, bizonyos cipőkhöz, bizonyos szetthez jól néz ki.
2021. máj. 22. 08:04
 15/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem tetszik.
2021. máj. 22. 20:36
 16/19 anonim ***** válasza:
48%
Én is szoktam Skinnyket, szakadt farmereket viselni de ez a nadrág engem is elundorít. Hátulja, főleg fenék része eléggé igénytelennek és undorítóan néz ki, lyuk része logikátlan és nem illik a nadrághoz. Modellnek a lábára nem is való nadrág: gondolok arra vékony lábakon jól áll a skinny de ez már átment egy határon.
2021. máj. 28. 12:42
 17/19 anonim ***** válasza:

16!

Mi a gond a modell lábvastagságával?

A nőknek még vastagabb combjuk van és mégis hordanak ilyen nadrágot.

2021. máj. 31. 10:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha egy férfi izmos lábakkal/combokkal rendelkezik, akkor lehet szexis. De akkor sem igazán vonzó. 60 kg-mal vagy a duplájával szerintem nem előnyös.
2021. jún. 2. 15:33
 19/19 anonim ***** válasza:

Annyira undorító ez a mentalitás.

Miért kell bu..ni azért mert felveszi azt amit szeretne.

Szerintem nem attól lesz férfi egy férfi ,hogy milyen ruhát vesz fel és ezt be kéne látni .

Hát igen igaz ,hogy innen csak menekülni kell aki egy normális és boldog életet akar.

2021. jún. 30. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!