Kérhetnék öszinte véleményt?
Szerintem csinos vagy, csak rossz a fehérnemű választás. Olyan alsót keress, aminek vastagabb a gumi része és nem ilyen szoros, mert ez nagyon bevág, ruhán keresztül is tuti át üt.
Persze egy kis alak formálás nem árthat.
25N
Kezdeném azzal, hogy nagyon szép eredmény amit eddig elértél! Nagyon kitartó lehetsz, szóval csak így tovább :) szerintem ha még mondjuk két hónapon keresztül heti minimum 3-4 alkalommal kocogsz fél- vagy egy órát akkor az már tökéletes! Illetve kis tipp a lábakra, mert nekem is hasonló volt a "kiinduló formám", ha magassarkúban jársz az sokat tud formálni rajta. Nem tűsarkúra gondolok itt és kínzóeszközökre, én egy magassarkú bakancsot vettem még másfél évvel ezelőtt és folyamatosan azt viseltem a téli szezonban. Eleinte még ha sokáig viseltem egyhuzamban izomlázam is volt másnap a belső combomban. Illetve a nőies járásmódot is kimaxolhatod vele.
És nem akarom sokadjára a fehérneműt felhozni, de tényleg nem a legjobb választás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!