Lányok. Kérhetnék egy véleményt?
Tudom, hogy páran már unják az ilyen kérdéseket, de azért kíváncsi lennék..:D
Szóval. 177 cm, 75 kg vagyok, teljesen átlagos testalkatom van. Kék szem, szőkés barna haj, általában rövid, de sokszor hagyom egy kicsit hosszabbra nőni. Imádok öltözködni. Nem vagyok páva, meg seprű, vagy mik ezek..:D szimplán csak szeretek jól öltözködni. Nagyon szeretek még olvasni, szabadidőm nagy részét ez teszi ki. Rajongok az állatokért, főleg a kutyákért..:)
Belső: Inkább komolyabb vagyok (De ez nagyon függ attól is, hogy milyen társaságba vagyok.)
Kedvelem az irónikus humort, amikor egymást oda-vissza tudjuk ugratni..;D
Inkább visszahúzódónak tartom magam, nehezebben nyílok meg, de akit megkedvelek, nagyon tudom szeretni. Mindennél többet jelent nekem az egymás iránti tisztelet, megbecsülés.
Ja, és tudok főzni..;DD
Köszi a válaszokat.:D
21.:)
De most veszem észre, hogy el*asztam..;D mert már rég nem vagyok tini..:D
Pontosan ilyen vagyok :D
A barátnőmet pont úgy ismertem meg hogy a kutyámmal elmentem sétálni és a belvárosban egy kamion zúgott el a kutyum orra előtt, aki baromira megijedt én meg erre elkezdtem gügyögni vele, próbáltam megnyugtatni :D
És így miközben akadályt képeztünk a járdán, nekemjött egy lány.... :)
Ő a barátnőm :D
Sok sikert! :)
17/F
4.
Hát akkor kezdj el olvasni, és akkor majd jól fog menni a fogalmazás..:) Csak egy jó könyvbe kezdj bele, és függő leszel.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!