Nekem nem tetszik.
Csupán azt nem értem a mai divatvilágban, hogy sok férfi ruha miért úgy néz ki, mint a női? Pl. itt is szakadt, testhez tapadós, bokavillantós..
Mi különbözteti ma meg a férfi és a női ruházatot? Miért szükséges, hogy a férfiaknak is tapadós nacijuk legyen? Eddig mindig a nőknél volt ez, hogy ez kihangsúlyozza az adottságait és ezzel is jobban felhívta a férfiak figyelmét.
Tipikus "répa" nadrág.
Iszonyúan feszül szóval nem a legkényelmesebb...
Meg hát kilátszik a boka szóval innen kezdve csak titok zokni jöhet szóba...
A csajok ezt csizmával veszik fel,hogy igényesebb legyen az összhatás.
Őszintén nekem nem tetszik,bár ha te 1 fiatal vagy úgyis meg fogod venni és felfogód venni bár inkább ne tedd szerintem...
Juj :(
Nekem alapvetően bejön a szűk nadrág, de ilyeneket (szakadt, világos) a csíkosan borotvált szemöldökű raj cigánygyerekek hordanak, vagy a hasonló stílusú "fehércigányok". Bocsánat a rasszista nyelvezetért, csak a stílust bírálom.
Nekem is super skinnyk vannak, de nem szakadtak, azokat nem szeretem.
Amúgy nagyon kényelmes, ha formás a lábad akkor meg kifejezetten ideális.
F.
1.
Jó a kérdésed, mi különbözteti meg a férfi és női ruhákat egymástól?
Gondolom neked is feltűnt a mostani divat hogy a lányokon pont az bő szárú nadrág van ami a férfiakra való mert ápol és eltakar.
Na de akkor mért szükséges nőknek felvenni ha szerinted nekik a szűk való hogy felhívja a férfiak figyelmét?
2.
Nőkön meg a most divatos lengő szárú férfi nadrág az undorító, igaz?
Bízzunk benne hogy ez is lecseng ez is.
Mert olyan beteg világban élünk, hogy a nők egyre jobban elférfiasodnak, a férfiak meg egyre jobban elnőiesednek.
Valamelyik nap meg Demi Lovato bejelentette, hogy ő se nem nő, se nem férfi. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!