Nők, nektek hány centi magas a legnagyobb sarkú cipőtök? Amit hordani is lehet.
Figyelt kérdés
Használtruha boltokban is láttam sok ilyen átlagnál magasabb, különlegesebb cipőket.2021. máj. 19. 23:35
2/13 anonim válasza:
Tegnap vettem, 9,3cm. Eredtileg hétköznapra kerestem, de azért nem mindenhova fogom felvenni, azt előre látom :D
3/13 anonim válasza:
13,de ez platformos is a sarok mellett ^^
4/13 anonim válasza:
12... ennél nmagasabb már hülyeség, és nem is néz ki jól. A 12, platform nélkül, az a max. Régen nem tudtam benne rendese járni, de egy éve vettem egyet, csak úgy, mert jól nézett ki, és most már okés. Jó, futni nem lehet benne, vagyis inkább nem ajánlott, de amúgy elviselhető. De az igazi az a 9-10 centis. Megjegyzem, ha valaki felvesz egy 12 centiset, mászkál benne kicsit, majd rögtön lecseréli egy alacsonyabbra, akkor az a 9-10 centi ezek után már szinte semminek érződik.
5/13 anonim válasza:
Nekem a 10, de ezt is nagyon ritkán hordom, a 7-8 cm-esben sokkal kényelmesebben tudok járni.
6/13 Metionin válasza:
10 cm de vastag sarkú és az elején van 2,5 cm platform.
7/13 A kérdező kommentje:
Platformmal együtt gondoltam persze:) hiszen ha már teljesen hajlítva van a láb, annál már nem lehet magasabb, csak platformmal. És az a 2 centi nagyon is hozzátesz ahhoz, hogy mennyire nehéz benne menni.
Ha van amolyan "díszcipőtök", ami csak a szekrényben van mert átlagos használatra alkalmatlan a magassága miatt, azt is leírhatjátok.
2021. máj. 20. 15:11
8/13 anonim válasza:
6 cm a legmagasabb, de abban már nagyon figyelnem kell a járásomra. (ebből kitalálhattátok, hogy nem szeretek magassarkút hordani :) )
9/13 anonim válasza:
10 centi, tűsarkú. Ennél magasabban már úgy érzem, nem tudnék stabilan megállni. Régebben volt egy bakancsom, kb 3-4 centi platformmal meg olyan 13 centi, vastag sarokkal. Na, az brutál volt. Az ismerőseim csak holdjárónak hívták :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!