Fenn van a macskám a fa tetején 6napja de túl magasan van és a legnagyobb létrával sem érjük el. Nagyon aggodom! Hogy szedjük le?
Hát elég lelketlen emberek vagytok.Én 1 napig se hagynám hogy a macskám egy fa tetején legyen étlen-szomjan.
A macskáknak 5 nap éhezés után a májuk működése leáll.Valószínűleg a ti macskátok már teljesen le van gyengülve, nemsoká beáll nála a kómás állapot, és meghal.Majd akkor leesik.
Miért nem kereste valakit, aki fel tud érte mászni?Nálunk a családban a férjem is, a kamasz fiam is, a vejem is fel tud mászni magasra egy fára.
Vagy szólni kell a tűzoltóknak.Vagy állatvédőknek.Vagy sportos fiúnak, férfinak, aki felmászik.
El ne mondd már hogy nagyon aggódsz.
Ilyeneknek mint ti, nem kell tartani állatot.Aki ennyire szerencsétlen.
Ülj fel éhen-szomjan egy fára 6 napra.Hihetetlen, hogy ilyen megtörténik.
Miért ment fel a fára?Kutya felzavarta? Ha bezártátok volna a kutyát, lejött volna.Kismacska? Vagy ez egy kamu kérdés?
Ez ugye vicc? :D csúzlival lövitek neki a kaját? 6 nap alatt nem találtál megoldást? De a macskát sem értem, nem szokták ennyi ideig bírni fent, valahogy úgyis lejönnek, nem ennyire béna állatok. S
Tűzoltók?
Ha kamu kérdés, akkor kívánom a kérdezőnek, hogy valaki jól idegesítse fel, de úgy hogy napokig ne tudjon megnyugodni!
Mert akkor csak azért írt ki ilyet, hogy ő maga utálja az állatokat, és utálja azokat is akik szeretik őket, és így akar vitát meg hogy jól felb...az agyunkat.
Én meg gyűlölöm az ilyen embereket tiszta szívemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!